Home Algemeen THAISE VROUW IN CHONBURI BEWEERT DAT HAAR MAN BIJ ARRESTATIE VOOR CANNABIS GEBRUIK DOOR POLITIE GESLAGEN IS, WAARDOOR HIJ LATER OVERLEED

THAISE VROUW IN CHONBURI BEWEERT DAT HAAR MAN BIJ ARRESTATIE VOOR CANNABIS GEBRUIK DOOR POLITIE GESLAGEN IS, WAARDOOR HIJ LATER OVERLEED

0
THAISE VROUW IN CHONBURI BEWEERT DAT HAAR MAN BIJ ARRESTATIE VOOR CANNABIS GEBRUIK DOOR POLITIE GESLAGEN IS, WAARDOOR HIJ LATER OVERLEED

~ZE ZAG ER VERWEZEN UIT~

(Ze kijkt triest en suf uit haar ogen)


CHONBURI:- Een radeloze vrouw ging gisteren naar de politie van Panat Nikom in Chonburi om een klacht in te dienen nadat haar man was overleden.

De 31-jarige khun Naruephon was bij zijn huis gearresteerd op beschuldiging van rokende marihuana. Hij was op dat moment zijn kippen aan het verzorgen.

Hij werd meegenomen en in de cel van het politiebureau gezet.

Het volgende dat zijn vrouw, khun Praphaporn over haar man hoorde, kreeg zijn per telefoon te verwerken, haar man zou in het ziekenhuis zijn overleden.

Ze vertelde dat haar man een gezonde man was zonder enig medisch probleem, ze verdenkt de politie van Chonburi ervan dat haar man door hen mishandeld is met de dood ten gevolgen.

Kolonel Kritsana Wanabadeenimit van het politiebureau Panat Nikom verklaarde dat het lichaam van khun Naruephon naar een autopsie was gestuurd.

Iedereen die bij de arrestatie betrokken was, werd geïnterviewd terwijl een onderzoek van start ging.

Kolonel Kritsana beloofde transparantie en gerechtigheid voor beide partijen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews