THAISE SONG THAEW CHAUFFEUR GEWURGD GEVONDEN IN EEN VUILNISBELT

2
632

~NIET IN DE WIEG GESMOORD~

(Niet van bij de opkomst vernietigd – al oud)


SAMUT PRAKAN:- Een song thaew chauffeur die vijf dagen vermist werd in Bang Plee is gewurgd gevonden in een berg afval.

Het lichaam van Surasit, 32, werd gevonden met een riem om zijn nek in een afgesloten opslag voor vuilververwerking van een bedrijf in Bang Sao Thong, het Kheha Muang Thani gebouw. De opslag is verbonden met alle etages van het gebouw middels stortkokers. Hij is waarschijnlijk ergens in het gebouw vermoord, waarna de moordenaar zijn lichaam via een stortkoker dumpte.

De oudere broer van het slachtoffer, Ek, zegt dat zijn jongere broer om 4 uur in de nacht naar zijn werk is gegaan. Om 11.20 kreeg hij een telefoontje van zijn broer dat iemand hem achtervolgde en probeerde hem te vermoorden. Hij ging zijn broer direct zoeken, maar kon hem niet vinden. Een oproep via Facebook hielp niet.

De politie onderzoekt de zaak.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Photostock
Content: B. Botje in Centraal Thailand
Bron: Sanook

2 REACTIES

 1. Beste Olleke Bolleke.

  Ik lees al heel lang uw pagina dagelijks. Ik ben dol op uw nieuws.

  Helaas duikt er een advertentie op die oplichting bevat.
  Het betreft een bitcoinreclame met bekende mensen die dit product aanprijzen. In Nederland zijn op dit moment rechtszaken tegen deze advertenties die mensen belazeren.
  Ik weet niet of u invloed heeft op deze advertenties maar ik hoop dat u er niet “ingetrapt” bent.

  • Beste Jeroen,
   Allereerst wil ik u bedanken voor uw compliment. Wat betreft uw opmerking over de advertentie, dat zijn zgn. Ad-sense advertenties welke door Google worden aangemeld, ik heb hier bij mijn weten geen invloed op. Maar ik heb uw opmerking wel gelijk naar mijn websitebeheerder verzonden, misschien dat hij een oplossing weet om deze advertentie te bannen. Mocht dat niet lukken, dan zal ik onverwijld contact opnemen met Google om hen te informeren dat dit misleidende advertenties zijn.

   Ik dank u vriendelijk voor het opmerkzaam maken van dit soort praktijken.

   Mvg Olleke Bolleke

Comments are closed.