THAISE PROFESSOR WAARSCHUWT THAISE VROUWEN OM NIET HUN DERRIÈRE TE BLEKEN IVM KWIKOPHOPING

0
649

~HET VERDWIJNT ALS SNEEUW VOOR DE ZON~

(Heel snel verdwijnen)


THAILAND:- Zijn we nog maar net bekomen van het Thaise fenomeen “Penis bleken” welke ondanks de waarschuwing’s berichten niet geheel zonder pijn gaat en waarbij men langdurige erectieproblemen kan verwachten, neemt het aantal meldingen bij de Linux Kliniek met de dag toe.

Maar nu laten Thaise dames van zich horen, een Thaise vrouw zou haar achterwerk hebben ingesmeerd met een snelwerkend wit crème. Toen dit bericht in de Thaise social media verscheen sprong er gelijk een Thaise universiteitsprofessor op en waarschuwde Thaise dames voor het gebruik van snel werkende whitening crèmes nadat een vrouw online foto’s van haar witte kont had geplaatst.

De vrouw had foto’s op sociaal media gepost met de bewering dat de snelwerkende wit crème die ze verkocht, de donkere plekken op ieders achterwerk als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen.

De desbetreffende professor, Dr. Jetsuda Denduangboriphan, hoofd van de afdeling Biologie van Chula University, waarschuwde mensen dat zulke goedkope crèmes gevaarlijk waren omdat deze kwik konden bevatten.

Ze zouden een snel bleekeffect kunnen hebben, maar op de lange termijn kan de gebruiker alsnog een gevlekte kont ervaren. Daarnaast kan het kwik kan zich ophopen in het achterwerk waardoor het zeer gevaarlijk voor de gebruikster kan worden.

Ondertussen heeft een bekende advocaat met zijn eigen ogen gezien dat het finaal af kan lopen, desastreus zelfs voor de vrouw in kwestie.  Deze advocaat Khun Ronnarong Kaewpetch waarschuwt iedereen die online deze whitening producten koopt, doe het niet.
Mensen die menen ongeoorloofd dergelijke medicamenten op internet te verkopen kunnen geconfronteerd worden met 5 jaar gevangenisstraf.

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: DailyNews