THAISE PREMIER ZET HET PLAN VOOR DE MEDISCHE MARIJUANA BOERDERIJ IN THAILAND IN DE IJSKAST

1
707

~MIJN NAAM IS HAAS~

(Iemand die beweert van niets te weten)


THAILAND:- De premier van Thailand, Prayut Chan-o-cha, heeft een rem gezet op een plan om de eerste legale cannabisplantage in het koninkrijk te bouwen, volgens de premier moet er eerst verder onderzoek worden uitgevoerd.

Het antwoord van de premier kwam na Khun Prapat Panyachartraksa, de voorzitter van de boerenvereniging met de media gesproken had om aan te kondigen dat de autoriteiten overeenstemming hadden bereikt om een ​​5.000 rai (800 hectare) groot terrein in Sakon Nakhon met cannabis te verbouwen, om deze plant medische doeleinden te laten groeien.

Na een kabinetsvergadering van gisteren zei de premier: “Ik wist daar niets van”, nadat hij met de minister van volksgezondheid had gesproken, die ook duidelijk maakte dat er op dit moment geen regels waren om een ​​dergelijk project hier in Thailand op te zetten.

Hij merkte wel op datbsommige landen de verkoop en het gebruik van marihuana voor medische doeleinden hebben gelegaliseerd, maar dat Thailand voorlopig blijft volharden in de benadering van deze drugs.

De premier liet heel duidelijk weten dat de : “toestemming voor het kweken van cannabis is op dit moment onaanvaardbaar was, eerst moet de hele zaak grondig bestudeerd worden”.

Maar wat denkt u hiervan? Moet Thailand de groei van cannabis legaliseren en toelaten de Marihuana uitsluitend voor medische doeleinden te gebruiken.
Laat Olleke Bolleke uw mening weten in de onderstaande reactiekolom.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

1 REACTIE

 1. Na zoveel bewijzen, onderbouwd door de medici, vind ik dat het voor medicinale doeleinden gebruikt mag en moet worden.
  De bewijzen zijn duidelijk dat dit een zeer goed middel is tegen een aantal dingen.
  Maar ik kan ook de andere kant zien, met de regelmatige theekransjes en nieuwe huizen, is dit natuurlijk een zeer gevoelig onderwerp, waar eigenlijk niemand in de regering zijn naam aan opgehangen wil zien.

  bij ziekenhuizen is het wel aanwezig.
  na mijn laaste “bezoek” voor een gebroken schouder hebben ze mij opium toegediend.
  Dit stond op rde rekening met de naam opium.

  Nou, wie het weet mag het zeggen.

  LOUISE

Comments are closed.