Home Featured THAISE POLITIECOMMISSARIS LAAT TROTS ZIJN NIEUWE “KOOPJE” SPEELGOED ZIEN | 150.000 PISTOLEN ZULLEN THAILAND OVERSTROMEN

THAISE POLITIECOMMISSARIS LAAT TROTS ZIJN NIEUWE “KOOPJE” SPEELGOED ZIEN | 150.000 PISTOLEN ZULLEN THAILAND OVERSTROMEN

1
THAISE POLITIECOMMISSARIS LAAT TROTS ZIJN NIEUWE “KOOPJE” SPEELGOED ZIEN | 150.000 PISTOLEN ZULLEN  THAILAND OVERSTROMEN

~HIJ ZAL OP MEERDERE SCHAAKBORDEN SPELEN~

(Zijn aandacht moeten verdelen over meerdere taakgebieden)


THAILAND:- Het hoofd van de nationale politie, Khun Jakthip Chaijinda laat trots de nieuwe Amerikaans pistolen zien, welke als standaard wapen bij de politie worden ingevoerd.

Dit pistool, de Sig Sauer P320SP wordt aan 150.000 officieren in het land uitgegeven.

De eerste zending van 5.000 pistolen kwamen gisteren bij het hoofdkwartier van de nationale politie aan, de hoofdcommissaris vertelde dat de kwaliteit, efficiƫntie en capaciteit van deze pistolen zijn mannen zullen helpen hun werk te verrichten aan de standaard die we allemaal van hen verwachten.

Hij vertelde ook dat hij een koopje had, de 23.000 Baht die voor ieder pistool betaald is, ligt duidelijk onder de gebruikelijke marktprijs, vertelde hij tegen Tnews.

In oktober zullen 22.000 wapens geleverd gaan worden, daarna worden er iedere maand een hoeveelheid pistolen afgeleverd tot de 150.000 bestelling is voltooid.

Het commissaris sprak ook over het verbeteren van de beveiliging van de politie met een betere kogelvrij vest, welke vooral in de drie opstandige provincies in het verre zuiden van het land nodig zijn.

Informatie en bron:
Foto’s: TNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: TNews

1 REACTIE

Comments are closed.