THAISE PARTIJ WIL SEKSSPEELTJES LEGALISEREN

0
595

~ALLE GEKHEID OP EEN STOKJE~

(Nu even serieus)


BANGKOK – Een kleine onbekend politieke partij die met de komende verkiezingen mee doet laat van zich horen. Ze hebben dildo’s tot beleidspunt gemaakt! De partij wil dat de productie en de verkoop van seksspeeltjes gelegaliseerd wordt.De partij heet de Tai Rak Tham partij, en dat vertaald zich waarschijnlijk in PvdF, Partij van de Feestneuzen, want een ander beleidspunt is dat bars en nachtclubs wat hen betreft 24 per dag open mogen blijven.

Partij baas Chitsanupong Trairatrangsri vindt dit een geil plan, want Thailand heeft nogal een rubberberg. Boeren in het zuiden kregen subsidie op rubber, die nu onverkocht in de magazijn ligt. Seksspeeltjes bestaan grotendeels uit rubber, dus kunnen we dat probleem gelijk oplossen!

Het legaliseren van seksspeeltjes is dus goed voor de rubber industrie. Bovendien zou het het aantal seks gerelateerde misdrijven doen verminderen, en in ieder geval het aantal geslachtsziektes, zegt Chitsanupong.

In Thailand is het in bezit hebben of verkopen van seksspeeltjes strafbaar. Gebruik er van gelukkig niet. Dus dames (en heren!), maakt u zich geen zorgen. Er worden prachtige fallussen uit kostbare houtsoorten gesneden, maar dat zijn ‘religieuze voorwerpen’.

Chitsanupong sprak op campagne in de provincie Nakhon Ratchasima. Hij zei dat zijn partij was opgericht door gays die in de ‘nacht industrie’ werkzaam zijn. Die industrie wordt nogal het vuur aan de schenen gelegd, met strenge beperkingen waaronder om 01.00 taptoe.

“Deze industrie doet het slecht, vanwege die sluitingsmaatregel. Wij willen dat die beperking volledig wordt opgeheven. Dat zal de nationale economie ten goede komen.”

Tai Rak Tham werd opgericht in 2013, en de naam betekend “Thais houden van de dharma”. Niet: “Thais houden van dildo’s”. Toch leuk dat Had-je-me-maar een Thais broertje heeft.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: B. Botje in Thailand
Bron: The Nation