Home Featured THAISE OVERHEID HEEL RELAXED BETREFT VERBOUW VAN CANNABIS

THAISE OVERHEID HEEL RELAXED BETREFT VERBOUW VAN CANNABIS

0
THAISE OVERHEID HEEL RELAXED BETREFT VERBOUW VAN CANNABIS

~DAT IS EEN PAARDENMIDDEL~

(Een heel sterk middel (met bijwerkingen)


THAILAND:- De wettelijke regels voor de verbouw van sommige verdovende middelen zoals hennep (cannabis) worden in Thailand versoepeld waardoor ze voor medicinale en research doeleinden verbouwd mogen worden. Dit heeft het Office of the Narcotics Control Board (ONCB) bekend gemaakt.

Met de verbouw van hennep wordt in 23 districten van negen noordelijke provincies een proef gedaan. Doel is hennep als nieuw marktgewas te promoten. De proef wordt streng gecontroleerd door provinciale centra. En geteeld door Thailand Tobacco Monopoly

Kratom, alhoewel nog steeds een type 5 verdovend middel, is toegestaan mits op traditionele wijze gebruikt, zoals veel dorpelingen lange tijd deden. In het openbaar is gebruik niet toegestaan. Voor gebruik in medische research kan toestemming worden gevraagd. Marihuana blijft een narcoticum, maar artsen en ziekenhuizen krijgen gemakkelijker toestemming voor research.

Het voorstel voor de nieuwe regels is inmiddels gepubliceerd in de Royal Gazette. Het wordt bestudeerd door de juridische tak van de regering en de Raad van State. Daarna wordt het voorgelegd aan de minister van Justitie.

Informatie en bron:
Foto’s: Stock
Tekst: Lodewijk Kuis
Bron: Thailandgek.com