THAISE OUDERS BEWEREN DAT HUN DOCHTER GEKIDNAPT IS, MAAR DE POLITIE IN RAYONG DENKT DAAR ANDERS OVER!

0
212

~BOVEN WATER KOMEN~

(Tevoorschijn komen / tevoorschijn halen, verschijnen, opduiken)


RAYONG:- De ouders van een 14-jarig schoolmeisje dat nu twee weken vermist is, hebben nu een klacht ingediend bij de Crime Suppression Division (CSD), waarin ze zeggen ervan overtuigd zijn dat hun dochter is gekidnapt.Ze zeggen dat hun dochter voor het laatst op 28 december j.l.
in de provincie Rayong sociale media gebruikte, de dag nadat ze was verdwenen. Een politiebron heeft verklaard dat ze bewijs hadden dat het meisje extra kleding met mee had genomen en in een andere provincie woonde, nadat ze was meegenomen door een man die ze via social media had leren kennen.

Volgens de bron had het meisje een briefje achtergelaten waarin ze klaagde dat ze ‘het beu was om onder enorme stress van haar familie te leven’.

Haar ouders zeggen dat ze niets gehoord hebben van het meisje of iemand met haar sinds ze de Sai Panya-school in Bangkok in een tuk-tuk verliet en verdween, het een en ander was terug te zien op CCTV-beelden. Het lijkt erop dat de kuierlatten heeft genomen nadat ze met iemand op sociale media had gepraat.

Eerst dacht de familie dat het leergierige meisje, dat geen vriendje had en geen ruzie had gehad met familieleden, misschien weggelopen was om tijdens de nieuwjaarsvakantie bij vrienden te verblijven.

Aanvankelijk hadden de ouders aangifte van vermissing van hun dochter bij de politie van Plappachai gedaan en gehoopt dat ze na de vakantie zou terugkeren, maar is sindsdien niet meer boven water gekomen.

Haar vrienden zeggen ook dat ze haar sindsdien niet meer gezien hebben.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation