THAISE OMA, 72 JAAR IN CHUMPHOM VERKRACHT EN OM HET LEVEN GEBRACHT, DE HOND VAN DE FAMILIE LOKALISEERT HET LICHAAM VAN DE VROUW

0
391

~ALS DE HUIG ZWEMT IN HET KRAAGJE, DAN LIGT IN DE MAAG EEN GOUDGEEL LAAGJE~

(Als men het schuim drinkt, is het bier al in de maag. Oorsprong: zeemansuitspraak)


CHUMPHOM:- In Lang Suan kwam de bejaarde khun Pornwichai terug van een dagje vissen met zijn zoon om te ontdekken dat zijn vrouw, khun Somwan niet thuis was en dat was heel ongewoon

De 72-jarige khun Pornwichai, zocht haar overal maar kon haar niet vinden. Omdat hij hij al op leeftijd was, rustte hij even voordat hij verder ging met zoeken.

Op dat moment kwam de hond van de familie, Bunnam genaamd terug naar het huis. Pornwichai zei tegen zijn hond: “Heb je je baasje gezien?”

De hond raakte geïrriteerd en rende het huis uit alsof hij wilde dat Pornwichai hem zou volgen.

Hij leidde zijn eigenaar naar een palmplantage in de buurt van het huis.

Eerst vond khun Pornwichai het ondergoed van khun Somwan op een pad, toen vond hij een ketting voor een amulet.

Eindelijk vond hij zijn vrouw naakt liggend in de plantage. Het gezicht van de 72-jarige vrouw was met een bot voorwerp toegetakeld en was verkracht, de vrouw was overleden.

Politie kapitein Sanya van het politiebureau Paknam Lang Suan-politie vertelde dat verdenking was gevallen op een Hmong-man genaamd Tawan, 37, en zijn jongere broer op de leeftijd van 20.

Het paar was zaterdag aangekomen op zoek naar werk aan vissersboten en eindigde met het delen van drankjes in het huis. Toen het laat werd, zei Somwan dat ze moesten stoppen met drinken en naar huis moesten gaan.

Tawan kwam zondagmorgen terug om een ​​amulet te verkopen, maar niemand wilde het kopen. Toen nam Pornwichai zijn zoon mee aan het werk op de vissersboot.

Kapitein Sanya denkt dat Tawan in een wellustige staat terugkwam en khun Somwan alleen thuis aantrof. Ze ontvluchtte zijn avances door de palmplantage tegen het lijf te lopen waar ze werd vermoord en verkracht.

Het onderzoek worden voortgezet.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Daily News