THAISE MOEDER WIL DE MOORDENAARS VAN HAAR ZOONTJE ONDERVRAGEN

0
378

~VRAGEN KOST GEEN GELD~

(al heb je weinig kans, je kan het in elk geval maar vragen)


SAKORN NAKORN – De moeder van een 13 jarig jochie heeft een simpele vraag voor de moordenaars van haar zoon: waarom vermoorden jullie hem?

Twee mannen hebben zichzelf bij de politie aangegeven. Dat zijn Watchara Bunleua en Kaweechoke Ngaosri. Ze zitten in voorarrest in Bang Plee, ten zuiden van Bangkok.

Ze zijn betrokken bij de dood van Wisanusan Suwwannapha, 13, zijn bijnaam was Nong Arm.

Arm werd getroffen door een steen die naar hem gegooid werd toen hij achterop een brommer zat. Er zitten nu vier mensen in voorarrest voor die moord.

Zijn moeder vertelde de Thaise krant Daily News dat ze naar het politiebureau wilt gaan om de gezichten te zien van de moordenaars van haar zoon. Ze kan ze misschien vergeven, maar wil weten waarom ze hem vermoord hebben.

Volgens haar was Arm een lief kind die populair was op school en nooit betrokken bij vechtpartijen. Ze bidt dat haar zoon gereïncarneerd wordt in een beter leven, en geen wraak wil nemen. Ze wil dat de daders zo hard mogelijk gestraft worden.

Arm werd vermoord toen er een steen naar hem gegooid werd toen hij achterop de brommer van zijn oudere broer zat. Hij viel er vanaf, en overleed aan zijn verwondingen.

De twee andere verdachten, een 16 jarige en de 21 jarige Phisit Petchiert ‘Non’ zaten al in voorarrest.

Arn was scholier op de Phoon Charoen Withayakhonr school in Bang Plee.

Daily News