THAISE MOEDER VROEG ZICH NOOIT AF WAT HAAR ZOONTJE MET ZIJN ZAKGELD ZOU DOEN, TOT DE POLITIE OP DE DEUR KLOPTE

0
686

~ZAKEN ZIJN ZAKEN~

(Je moet bij een financi├źle zaak gevoelens niet laten meespelen)


BURIRAM: – Een Thaise vrouw die getrouwd is met een farang en met hem in het buitenland woont, stuurde haar 16-jarige zoon iedere maand trouw zakgeld met de instructie om er een goede investering voor te vinden.

“NOU, DAT WAS NIET TEGEN DOVEMANSOREN GEZEGD”

Haar zoon, de Entrepreneurische “Ren” had daar niet zoveel moeite mee en wist binnen de kortste keren een lucratief handeltje op te zetten, een handeltje waar hij slapend rijk bij dacht te worden.

“HIJ KOCHT YABA IN OM IN HET GEBIED ROND HUN HUIS IN BURIRAM TE VERSPREIDEN”

Khun Ren deed dit samen met zijn 18-jarige nicht, Je en een man die alleen aan Mister Rot werd genoemd, de laatste was de leverancier van deze drugs, die in korte tijd voor 70.000 Baht Yaba wist te slijten.

Om ervoor te zorgen dat ze niet zouden opvallen, had Khun Ren bedacht dat zijn 17-jarige vriendinnetje, Khun B maar de sales manager moest spelen. Omdat niemand zou vermoeden dat dit verlegen meisje in drugs zou handelen, althans dat dacht deze slimme entrepreneur.

Maar de waarheid was anders, gisteren werd de hele kliek in een huis in het Ban Dan district in Buriram, samen met 1000 Yaba tabletten achter de tralies gezet. Om hun explosieve handel een beetje professioneel hadden ze negen telefoons in bedrijf waarmee geïnteresseerde kopers van de een naar de ander werden doorgeschakeld.

Informatie en bron:
Foto’s: Screenshots
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Channel 3’s nieuws kanaal