THAISE MASSEUR BESCHULDIGD VAN HET VERKRACHTEN VAN EEN TAIWANESE TOERIST

0
334

~DOOR DE ACHTERDEUR WEER BINNENKOMEN~

(Opnieuw ter sprake brengen op een andere manier)


BANGKOK:- Een 27-jarige Thaise masseur werd gistermorgen gearresteerd voor het naar verluidt verkrachten van een Taiwanese toerist tijdens een massagesessie welke hij 12 april j.l. in de winkel in het centrum van Bangkok verricht had maar de man beweerde dat het geslacht consensueel was en de klant zou hem zelfs 100 Baht fooi gegeven hebben voor de wip.

Maar de nieuwsberichten in de Taiwanese media over de vermeende verkrachting welke zich die avond op 12 april had voorgedaan, liet een hele andere kant zien. Waarna politie-inspecteur Kolonel Khajornpong Jitpakphum dat de 27-jarige verdachte masseur, Khun Phuriwat Thienchai op het politiebureau ontbood om hem te ondervragen

De politie verklaarde naderhand dat het slachtoffer een voetmassage op de begane grond van de massagesalon had genoten voordat ze naar een aparte kamer boven gingen voor een lichaamsmassage.

Het slachtoffer beschuldigde de masseur van verkrachting.
Na de vermeende aanval ging de masseur naar beneden om andere klanten te masseren, terwijl het slachtoffer de massage betaalde.

Na deze enerveerde massage-ervaring ging hij naar het hotel om uit te rusten voordat hij de volgende dag de klacht bij de politie indient, zei de politie. Hij werd voor onderzoek naar het General Hospital van de politie gestuurd.

Kolonel Khajornpong zei dat de politie het tafereel had geïnspecteerd en de verdachte had opgeroepen om te getuigen en de aanklacht aan te horen. Khajornpong zei dat de verdachte naar verluidt had toegegeven dat hij seks had gehad met de toerist, maar beweerde dat hij het er eens was.

De politie diende echter de beschuldiging van verkrachting in en benoemde hem om de zaak-onderzoeker opnieuw te ontmoeten op 21 april voor verdere procedure.

Informatie en bron:
Foto’s: File-foto
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation