THAISE MARINE VIST HET STOFFELIJKE OVERSCHOT VAN HET BUITENLANDSE MAN VOOR DE KUST VAN CHONBURI UIT DE ZEE

0
197

~DAT SCHAAP ZAL EEN ZACHTE DOOD NEMEN~

(Daar hoor je na verloop van tijd niets meer over)


CHONBURI:- De koninklijke Marine van de marinebasis Sattahip maakte gisteravond bekend dat ze geholpen hebben bij het opvissen van het stoffelijke overschot van een onbekende man, welke een buitenlandse staatsburger zou kunnen zijn.

Het stoffelijk overschot werd gisteravond om 18:00 uur op zo’n 8 kilometer uit de kust van Chonburi uit het water gehaald. Het lichaam van de man was in het net van lokale vissers gekomen.

Forensische artsen verklaarden dat de man naar verluidt tussen de zeven en tien dagen dood moest zijn, als gevolg van de toestand van zijn lichaam konden zij niet onmiddellijk de oorzaak van de dood of zijn nationaliteit vaststellen.

De man droeg geen kleren en zijn lichaam was in een significante staat van verval.

Zijn leeftijd wordt geschat op tussen de 35-45 jaar oud. Voorafgaand onderzoek vertoonde echter geen tekenen van fysieke schade.

Het lichaam is naar een lokaal medisch centrum gebracht voor een autopsie om de doodsoorzaak te bepalen en om te proberen vast te stellen wie de man is. Ambtenaren zoeken contact met lokale vissersboten en schepen om te zien of er iemand is vermist.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News