Home Algemeen THAISE MAN UIT CENTRAAL THAILAND BEWEERDE DE HOOFDPRIJS IN DE STAATSLOTERIJ GEWONNEN TE HEBBEN, MAAR DE WAARHEID LIGT IETS ANDERS!

THAISE MAN UIT CENTRAAL THAILAND BEWEERDE DE HOOFDPRIJS IN DE STAATSLOTERIJ GEWONNEN TE HEBBEN, MAAR DE WAARHEID LIGT IETS ANDERS!

0
THAISE MAN UIT CENTRAAL THAILAND BEWEERDE DE HOOFDPRIJS IN DE STAATSLOTERIJ GEWONNEN TE HEBBEN, MAAR DE WAARHEID LIGT IETS ANDERS!

~AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL, DE WAARHEID ACHTERVOLGT HAAR WEL)

(Een leugen komt altijd vroeg of laat uit)


SAMUT SAKHON:- Een man die beweerde de hoofdprijs van 12 miljoen Baht in de Thaise loterij te hebben gewonnen is gearresteerd nadat er verdenkingen tegen hem waren gerezen dat hij drugsgeld aan te witwassen was. Bij de arrestatie, welke plaatsvond in zijn nieuwe huis in het Ban Praew district in Samut Sakhon, trof de politie in de tuin onder een boom ook nog eens een plastic tasje met methamfetaminepillen aan.

De politie ging na de ontvangst van enkele tips van dorpsbewoners, dat de man zijn hele geluksverhaal verzonnen had, dat was voor de politie genoeg om een nader onderzoekje in te stellen, het bleek dat de 38-jarige geluksvogel, khun Yut Wongthanom inderdaad alles uit de grote duim gezogen had.

Khun Yut beweerde dat hij in de trekking van 16 juli j.l. 12 miljoen Baht had gewonnen met twee eerste prijs winnende loten. Hij beweerde dat hij 7 miljoen Baht had uitgegeven om een ​​4-rai stuk grond te kopen en nog een 3,5 miljoen Baht om een ​​huis te bouwen op het land waar hij woont.

Hij beweerde dat hij geen drugs verkocht, maar ze enkel had voor eigen gebruik en deze gratis aan zijn “vrienden” gaf, wanneer die gezellig bij hem op visite kwamen.

Maar de politie verklaarde te vermoedden dat de man geld had verdiend met drugshandel om winnende loten te kopen om zo drugsgeld wit te wassen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation