Home Algemeen THAISE MAN PLEEGT ZELFMOORD DOOR ZICH OP TE HANGEN IN PATTAYA

THAISE MAN PLEEGT ZELFMOORD DOOR ZICH OP TE HANGEN IN PATTAYA

0

~BARBERTJE MOET HANGEN~
(Ook al is men onschuldig er zal een schuldige aangewezen worden)


PATTAYA: Vanmorgen om 03:00 uur in de nacht heeft zich in een houten huis, gelegen op 449/8 Moo 10, Nongprue, Banglamung in Pattaya een tragedie afgespeeld, een man hing zichzelf op, nadat hij de avond ervoor stevig had doorgehaald.

De 45 jaar oude heer Nipon Boonprakob lag op de vloer met zich, zijn 44-jarige Cambodjaanse vrouw, mevrouw Top, die daar verdrietig zat te huilen naast het lichaam van haar overleden echtgenoot.
Naast zijn lichaam lagen blauwe rubberen riemen, die vastgebonden waren aan het spant van het dak van het huis, op een hoogte van ongeveer 2 meter.

Mrs. Top verklaarde dat haar man sinds enkele maanden werkloos was en dat hem dat erg deprimeerde, gisteravond begon hij flink te buizen met enkele van zijn vrienden. Hij had erg lopen klagen over het feit dat als je geen werk hebt, dus geen geld, het erg stressen was om toch te overleven.

Toen iedereen naar huis ging, bleef de man alleen doordrinken en Mrs.Top ging naar bed, niet wetende dat er even later iets gruwelijks zou gebeuren.

Er waren al een paar uurtjes verstreken en mevrouw Top zag dat haar man nog niet naast haar lag, zij besloot om te kijken waar hij bleef.
Toen door het huis liep om hem te zoeken, schrok zij zich het rambam want haar man bungelde aan een van de hanenbalken, zij rende onmiddellijk het huis uit, om bij de buren hulp te halen.
De buren konden niet veel meer doen, dan hem naar beneden te halen, op het moment dat dat zijn hem op de grond legden, blies hij zijn laatste adem uit.

Met dank aan www.pattayaone.tref