Home Algemeen THAISE MAN LIGT DRIE DAGEN DOOD IN EEN APPARTEMENTJE IN BANGKOK TERWIJL ZIJN MOEDER ZIJN ONTBIJTJE KLAARMAAKTE

THAISE MAN LIGT DRIE DAGEN DOOD IN EEN APPARTEMENTJE IN BANGKOK TERWIJL ZIJN MOEDER ZIJN ONTBIJTJE KLAARMAAKTE

0
THAISE MAN LIGT DRIE DAGEN DOOD IN EEN APPARTEMENTJE IN BANGKOK TERWIJL ZIJN MOEDER ZIJN ONTBIJTJE KLAARMAAKTE

~DE TRAGIEK VAN HET LEVEN~

(Droevige gebeurtenissen in het dagelijkse leven)


BANGKOK:- Het al in ontbinding zijnde stoffelijke overschot van een man werd gistermiddag in het Din Daeng gebouw gevonden, de flat in Bangkok waar hij woonde met zijn geadopteerde moeder en een verstandelijk gehandicapte zuster, zo maakte de politie van Bangkok bekend.

De buurtjes die op de derde verdieping van de Flat Din Daeng 57 aan de Prachasongkroh Road woonden, merkten een sterke stank op en klopten op de deur. Toen er niet opengedaan werd, mocht men met toestemming van de conciërge het appartement te controleren. Tot hun grote ontzetting troffen ze hun overleden buurman in zijn kamer op de aangepaste mezzanine (zelfdragende constructie die vaak tussen twee etagevloeren geplaatst wordt, om meer ruimte te creëren) aan.

De 80-jarige moeder, khun Siaheng Saelao, vertelde tegen de politie dat ze de stank niet had opgemerkt en niet besefte dat haar 45-jarige geadopteerde zoon, Pornchai Saelao, was overleden.

Khun Siaheng vertelde dat ze appartement met Pornchai en een andere geadopteerde 49-jarige dochter, Panadcha Saelao,die verstandelijk gehandicapt is, bewoonde.

Een arts bepaalde dat de man ongeveer drie dagen vóór de ontdekking was gestorven.

De oude moeder zei dat ze de mezzanine niet kon beklimmen om te controleren. Ze vertelde wel dat ze vanaf zaterdagochtend elke dag naar haar zoon geroepen had om te komen ontbijten, maar nam aan dat hij naar zijn werk was gegaan toen hij niet antwoordde.

De politie vond in de buurt van het lichaam versneden cannabis.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation