THAISE MAN KONDIGT ZELFMOORD OP FACEBOOK AAN VOORDAT HIJ DE HAND AAN ZICHZELF SLAAT

0
368

~HET ZWARTE SCHAAP VAN DE FAMILIE~

(iemand die een beetje buiten de familie staat qua gedrag)


SURAT THANI:- Gisteravond zond een man op Facebook een lifevideo uit waarop hij zijn zelfmoord aankondigde, enkele minuten voordat zijn redders hem te pakken kregen, was het gebeurd.

De politie en redders haastten zich naar een huis van twee verdiepingen op een woonwijk in het Muang-district van Surat Thani nadat ze hadden gehoord dat een man die daar woonde zelfmoord zou plegen.

Echter, bij aankomst vonden ze de deuren en ramen op slot, en terwijl ze schreeuwden dat de huiseigenaar naar buiten zou komen, hoorden ze een geweerschot klinken.

Toen ze het huis binnendrongen, vonden ze de 47 jaar oude Patcharapon Ekpathomsak, op de vloer met een schotwond op zijn hoofd.

Hij was gekleed in biker-uitrusting en droeg zelfs handschoenen. In zijn linkerhand zat een stoffen pop met een briefje: “Houd geen begrafenis. Verbrand gewoon mijn lichaam en gooi mijn pistool in water “.

De buren vertelden dat Patcharapon gereserveerd persoon was en niet in dit huis woonde.

Zijn vrienden en collega’s merkten op dat Patcharapon mogelijk zelfmoord heeft overwogen, omdat hij er erg grimmig uitzag toen hij eerder op de dag live op Facebook zich van het leven beroofde.

De politie heeft Khun Patcharapon geïdentificeerd als de eigenaar van Alvaro Diving Co Ltd en Pirate Bar op Koh Tao. Er wordt aangenomen dat familieproblemen ertoe hebben geleid hebben dat hij zichzelf heeft vermoord.

Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation