Home Featured THAISE MAN IN ZIJN HUIS IN TAK BETRAPT BIJ HET BEREIDEN VAN EEN EXOTISCHE MAALTIJD VAN EEN MAKAAK!

THAISE MAN IN ZIJN HUIS IN TAK BETRAPT BIJ HET BEREIDEN VAN EEN EXOTISCHE MAALTIJD VAN EEN MAKAAK!

0
THAISE MAN IN ZIJN HUIS IN TAK BETRAPT BIJ HET BEREIDEN VAN EEN EXOTISCHE MAALTIJD VAN EEN MAKAAK!

~DE AAP KOMT UIT DE MOUW~

(De waarheid wordt duidelijk)


TAK:- Toen de politie gistermorgen het huis van Nikorn Manpakdee binnentrad, vonden ze hem druk bezig in de keuken. Terwijl de man aan het kokkerellen was, keken de politie even in de pannen om te kijken wat de pot schafte. Het bleek een apenkop die rustig lag te sudderen en op het aanrecht lag nog macaque vlees alsmede de benen en armen van het dier.

Ze arresteerden de 41-jarige man in het tambon Nong Bua Naur ter plekke voor het doden van een dier uit een beschermd bosgebied.

De Thaise man pruttelde wat tegen en vertelde dat het apenvlees van hem was en dat hij het zelf in het bos gevangen had met de bedoeling om van een exotische maaltijd te genieten, zo vertelde Khun Nikorn tegen de politie.

Luitenant-kolonel Dendiew Dontumpai en de boswachters namen het karkas, vlees, hoofd, benen en armen van het gevilde dier in beslag. Daarnaast werd ook de motor van Khun Nikorn in beslag genomen.

De politie kwam de Thaise man op het spoor, toen de lokale bevolking een bosbrand in het Baan Rai Taa Trakoo aan het blussen was toen ze zagen dat Nikorn op een motorfiets zonder kentekenplaten het bos uitreed. Omdat ze dit een vreemd voorval vonden, belden ze de politie die naar het huis van Nikorn ging en de aap in de pot vonden.

De politie liet Khun Nikorn in een potje plassen waarna vastgesteld werd, dat de man Yaba gebruikt had.

Volgens kolonel luitenant Dendiew was Nikorn’s herhaaldelijk voor diefstal en drugsgerelateerde misdaden in en uit de gevangenis geweest. Khun Nikorn vertelde dat dit de eerste keer was dat hij op een aap op het menu had staan.

De politie heeft Khun Nikorn belast voor het jagen op een beschermd bosdier alsmede het zonder vergunning beschikken over een beschermd karkas van dieren.

Volgens de Thaise wetgeving mogen krabbenetende makaken in gevangenschap worden gehouden en alleen met de juiste vergunningen worden gefokt.

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Korat
Bron: DailyNews