Home Algemeen THAISE MAN IN DE ISAAN GEARRESTEERD VOOR HET KWEKEN VAN CANNABIS

THAISE MAN IN DE ISAAN GEARRESTEERD VOOR HET KWEKEN VAN CANNABIS

0
THAISE MAN IN DE ISAAN GEARRESTEERD VOOR HET KWEKEN VAN CANNABIS

~DE VERMOORDE ONSCHULD SPELEN~

(Net doen alsof je van niets weet)


NAKHON PHANOM:- De politie in de noordoostelijke provincie Nakhon Phanom heeft een man gearresteerd voor het kweken van marihuana bij hem thuis met de intentie om deze te verkopen.

De 37-jarige man, geïdentificeerd als khun Veerachai Somsri, werd gearresteerd nadat hij illegaal marihuana had laten groeien achter een hut in een rijstveld in het district Muang, zo verklaarde de politie, eraan toevoegend dat ze twee marihuanaplanten in beslag hadden genomen, de planten zouden een hoogte hebben gehad van bijna twee meter elk, daarnaast werden er nog 10 andere kleinere planten van hem in beslag genomen.

De Thaise man bekende tijdens het verhoor tegenover de politie dat hij om cannabis-zaden aan vrienden had gevraagd nadat hij had gehoord dat marihuana-olie bepaalde ziektes kon genezen.

Hij vertelde niet te weten dat het kweken van deze planten nog steeds in Thailand illegaal was.

De politie zei dat ze door zouden gaan met het onderzoek naar het aantal anderen personen achter deze illegale actie. De gewijzigde narcoticawet stond het gebruik van marihuana alleen toe voor medische doeleinden, maar door de overheid uitgegeven vergunningen zijn vereist om cannabis te kweken.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: TNA
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: TNA