THAISE MAN IN CHACHOENGSAO IN HECHTENIS NADAT HIJ PER ONGELUK ZIJN VROUW IN HET BEEN SCHIET

0
127

~VA BANQUE SPELEN~

(Roekeloos spel spelen)


CHACHOENGSAO:- Gisteren werd politie van Bang Pakong werd opgeroepen om naar een adres in Soi Wat Bang Wua in de stad Chachoengsao te komen, daar zou een vrouw in het been geschoten zijn.

Eenmaal daar aangekomen, trof de politie de 25-jarige khun Chotirot aan, de vrouw kermde van de pijn, de .38 kogel zat ingebed in haar dij.

De in allerijl opgetrommelde reddingsmedewerkers deden hun uiterste best om het bloedverlies van de vrouw zoveel mogelijk te beperken, voordat ze naar het ziekenhuis van Chularat 11 gebracht werd.

De politie arresteerde haar 24-jarige vriend Ekkachai Khiawtai, en nam het in Thailand gemaakte .38 geweer en vier kogels die in een kledingkast werden gevonden als bewijsmateriaal mee.

Hij vertelde tegen de politie dat zijn vriendin net was thuisgekomen van zijn werk. Hij zat met zijn wapen te spelen toen het plots afging. Hij beweerde er géén idee van te hebben gehad dat het geladen was.

De politie is van plan opnieuw met de vriendin te praten als onderdeel van het politieonderzoek, zo schreef de plaatselijke reporter.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Thai Rath