THAISE MAN DOOD AANGETROFFEN IN ZIJN KAMER IN PATTAYA

0
764

~VOOR PAMPUS LIGGEN~
(Dronken of bewusteloos zijn)


“Gisteren trof schrok de zus van de 39-jarige Mr. Pongsakorn zich het apenzuur, zij ontdekte het lichaam van haar dode broer”

Zij zus was naar zijn kamer in het Mountain Condominium op Soi Khao Talo gegaan omdat zij enige tijd dagen niets van hem had vernomen, zo dat zij zich een beetje zorgen maakte om hem. Zij vond hem gisteren liggend op bed, met het schuim op de mond en naast zich op een tafeltje bier, eten en een fles schoonmaakmiddel om badkamers schoon te maken.image

De politie kwam ter plaatse en spraken met de buren van de overleden man, de buren merkte op dat de heer Pongsakorn de laatste dagen erg gestresst was, waarschijnlijk vanwege het feit dat zijn vriendin hem onlangs verlaten had.

Mr. Pongsakorn was een ober in een vijf sterren hotel in Pattaya, maar hij was niet op het werk verschenen en had zich een paar dagen opgesloten in zijn kamer om zich volkomen lam te zuipen.

Bij nader onderzoek naar zijn dood, zijn buren gemeld dat de heer Pongsakorn stressvol voor meerdere dagen was te wijten aan het feit dat hij en zijn vriendin had onlangs opgebroken. Mr. Pongsakorn was een ober in een vijf sterren hotel in Pattaya, maar was niet in te gaan op het werk. Hij hield stil bij zichzelf in zijn kamer voor meerdere dagen en was zwaar drinken.image

Men neemt aan dat het schoonmaakmiddel voor badkamers hem funest te geworden.

Met dank aan PattayaOne