Home Algemeen THAISE KEURINGSDIENST VAN WAREN ONDERZOEKT DE KLACHT VAN TWEE AUSTRALIËRS DIE NA HET ETEN VAN PAD THAI ZIEK WERDEN

THAISE KEURINGSDIENST VAN WAREN ONDERZOEKT DE KLACHT VAN TWEE AUSTRALIËRS DIE NA HET ETEN VAN PAD THAI ZIEK WERDEN

0
THAISE KEURINGSDIENST VAN WAREN ONDERZOEKT DE KLACHT VAN TWEE AUSTRALIËRS DIE NA HET ETEN VAN PAD THAI ZIEK WERDEN

~ZO ZIEK ALS EEN HOND ZIJN~

(Zeer ziek zijn, doodziek op bed liggen)


THAILAND:- Vanmorgen las nieuwslezer Pascall (ja, dezelfde stem die de ANWB verkeersdienst in Nederland inspreekt) dat een Australisch echtpaar van begin 40 jaar, twee jaar lang onwel is geweest van een portie Pad Thai dat ze op Phuket genuttigd hadden.

Ze waren in 2017 op vakantie geweest en hadden in hun vakantie de populaire noedels in Thaise stijl gegeten.

HIER HET THAISE JOURNAAL BERICHT VAN VANMORGEN 07:11 UUR:

Een Australisch echtpaar heeft in hun geboorteland grote krantenkoppen gehaald door hun Thaise eetervaring in Australië te delen.

Een echtpaar dat naar Phuket was gekomen om vakantie te vieren zal dat waarschijnlijk nooit meer doen, zo las uw nieuwsbeer Olleke Bolleke.

Ze beweren namelijk dat ze tijdens hun vakantie, het bekende gerecht Pad Thai gegeten hadden. De Pad Thai was hun zo slecht bevallen dat het gerecht hun leven en hun bedrijf voor bijna twee jaar heeft verpest.

Ze vertelden dat ze na de maaltijd zo ziek als een hond geworden waren, echter door de aanhoudende koorts moesten ze de volgende vlucht uit Thailand nemen om terug te keren naar hun huis in Perth, waar hun symptomen verslechterden.

Het echtpaar vertelde media dat ze moeite hadden om voor hun twee kinderen te zorgen en bijna hun lucratieve gezondheid en lifestyle centrum verloren hadden.

Volgens de internetkrant “The Thaiger” bezochten Stacey Barnes en Ryan Prigg uit Perth samen met hun twee kinderen Thailand in 2017. Eenmaal terug in Perth begonnen ze zich beiden onwel te voelen, raakten ze uitgeput van energie en worstelden ze om uit bed te komen.

Na verschillende uitgebreide tests, vonden de artsen dat zij tenenamoeba fragilis, een eencellige parasiet hadden opgelopen, waarvan zij zeggen dat het in een Pad Thai gerecht was dat ze hadden gegeten op een food court in Thailand.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke in THailand
Bron: Thai PBS