THAISE GYMLERAAR KON DRIE LANG ONGEBREIDELD STUDENTEN VERKRACHTEN

0
378

~DE HANDEN IN ONSCHULD WASSEN~

(Doen alsof men geen schuld heeft)


BANGKOK:- Een Thaise leraar voor lichamelijke opvoeding werd “oogluikend” toegestaan ​​om door te gaan met het verkrachten van zijn studenten na een eerste klacht tegen hem, een student had drie jaar geleden al geklaagd dat ze door de leerkracht gedwongen werd bij hem te komen, echter de beweringen van het meisje werden niet goed onderzocht of opgevolgd.

Een districtsambtenaar uit Klhong Toei, Bangkok

Wel kreeg de leraar een tik op de vingers, door een boete te krijgen van twee dagen onbetaald verlof. Daarna bleef hij gedurende de volgende drie jaar meer dan 20 studenten verkrachten. Zelfs nu nog stellen de autoriteiten nog net onderzoekscomités in, hoewel de leraar uiteindelijk niet meer voor de klas staat.

Hij is nu tewerk gesteld in de postkamer van een inactief onderwijsbureau terwijl zijn zaak wordt besproken. De hoofden van dienst denken dat het beter is om hem te ontslaan, niemand heeft het echter over juridische vervolging.

De verslaggever van Thai Rath interviewde een districtsambtenaar in Bangkok, die vertelde dat er een onderzoekscommissie was ingesteld.

“U moet onze procedures begrijpen”, zei hij neerbuigend tegen de verslaggever en voegde eraan toe dat het een ernstig geval is, maar dat schuld moet worden bewezen.

Ze zei dat de commissie tegen het einde van deze maand zou rapporteren.

Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: SanookNews