Home Algemeen THAISE FIOD IS VAN PLAN OM DE TOERBOOT “THE PHOENIX” TER VEILING TE BRENGEN

THAISE FIOD IS VAN PLAN OM DE TOERBOOT “THE PHOENIX” TER VEILING TE BRENGEN

0
THAISE FIOD IS VAN PLAN OM DE TOERBOOT “THE PHOENIX” TER VEILING TE BRENGEN

~VOOR EEN APPEL EN EEN EI HEBBEN GEKOCHT~

(Iets voor een veel te lage prijs hebben gekocht)


PHUKET:- De AMLO (Anti-Money Laundering Office) is van plan om de beruchte toerboot “The Phoenix” waarmee eerder dit jaar in juli 47 Chinezen de dood vonden op een veiling te verkopen.

De chef van het Thaise immigratiebureau, generaal Surachate Hakparn, heeft al publiekelijk laten weten dat veel aspecten van het ‘Phoenix’ ontwerp en de exploitatie onder de maat zijn.

De problemen die Phoenix illegaal en ondermaats maakten, zijn over het algemeen aan te passen, inclusief degelijk zeewaardig glas, een juiste scheepsmotor, juiste schutborddeuren, ballasten en goedgekeurde veiligheidsuitrusting.

De plv. hoofd generaal van de Koninklijke Thaise politie, khun Rungroj Sangkram heeft vandaag laten weten de de AMLO het schip in beslag heeft genomen en zouden zelfs al weten wat ze van plan zijn met het schip. Ze zouden van plan zijn om de boot per veiling te verkopen en de opbrengst tenger uilen om het lopende onderzoek en de rechtszaken te betalen.

“De boot zal niet lang op het dok van de scheepswerf gehouden worden omdat de conditie schip dan snel achteruit gaat en daarnaast zijn de stalling’s kosten op de scheepswerf ook hoog.

“Tegen alle ambtenaren die betrokken waren bij de plannen en de registratie van de boot hebben goedgekeurd, zullen zich voor de rechtbank moeten verantwoorden”.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger