Home Algemeen THAISE ENKELBANDEN WERKEN VOOR GÉÉN ENE METER!

THAISE ENKELBANDEN WERKEN VOOR GÉÉN ENE METER!

0
THAISE ENKELBANDEN WERKEN VOOR GÉÉN ENE METER!

~EEN BLOK AAN HET BEEN~

(Een last bij het voortgaan)


BANGKOK:- De elektronische enkelbanden (EM) gehuurd van een particulier bedrijf door het departement voor voorwaardelijke gestraften werken niet.De permanent secretaris van justitie Thawatchai Khaikhaeo zei op een persconferentie dat het onderzoekscomité, opgezet op 9 augustus om Chinese enkelbanden te onderzoeken haar onderzoek heeft afgerond. Het is Chinese rommel …

De enkelbanden zijn nutteloos omdat de apparaten gemakkelijk van de pols verwijderd kunnen worden, zonder de riem te verbreken, en net zo makkelijk weer om de pols geschoven kunnen worden.

Een aantal voorwaardelijken blijkt allergisch te zijn voor enkelbanden die ze jeuk en infecties bezorgen op de arm. Het onderzoekscomité merkt op dat dit niet voldoet aan de voorwaarden die gesteld zijn bij de aanschaf van de enkelbanden.

Behalve dat je er jeuk van krijgt en ze gemakkelijk kan afdoen veroorzaken de apparaten regelmatig vals alarm. Tussen de 10.000 en 100.000x per maand. Of ze doen het helemaal niet.

Thawatchai zegt dat het department op de hoogte gebracht wordt van de resultaten van het onderzoek, ze moeten het bedrijf dat de bandjes geleverd heeft dwingen de problemen op te lossen. De directeur-generaal van het departement heeft gezegd dat het departement op 15 augustus het bedrijf opdracht gegeven heeft om de kaduke bandjes direct te vervangen, anders krijgen ze een boete van Bt. 500 per enkelband per dag.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS
Content: B. Botje in Thailand
Bron: Thai PBS World