THAISE BUSCHAUFFEUR GAAT IN BANGKOK OP DE OPENBARE WEG OP DE VUIST MET EEN BURGER

0
405

~WAAR TWEE KIJVEN HEBBEN TWEE SCHULD~

(Beide personen hebben schuld als ze ruzie met elkaar maken)


BANGKOK:- Op social media is een videoclip verschenen dat zich verspreidt als een lopend vuurtje verspreidde onder Thaise gebruikers.

De video toont twee mannen die op de openbare weg aan het vechten zijn, éé is een motorrijder en de andere is een buschauffeur. Terwijl ze vechten, willen de burgers zich ermee gaan bemoeien om het gevecht te stoppen omdat de hevigheid van het gevecht iedereen angst aanjaagt en niemand gewond wilt raken, laten ze het uiteindelijke maar aan de twee vechtersbazen zelf over.

Het vervelende van dit artikel is dat één van de mannen in de strijd een openbare buschauffeur is die veiligheid moet bewaken over de burgers die het openbaar vervoer gebruiken, dit met zo’n emotie doet, dat het de vraag oproept hoe het gesteld is met de veiligheid in het openbaar vervoersysteem.

De Facebook-pagina “Mum Meud” waarvan de naam van de pagina kan worden vertaald naar “dark side” in het Engels heeft deze video, samen met het bijschrift “Misschien is het weer te warm, motorfiets bestuurder versus openbare bus” gedeeld.

De video laat zowel mannen zien die zo hevig vechten dat het de burgers in de buurt angst aanjaagt. Andere goede burgers doen een poging om de twee mannen te laten stoppen vechten voordat de zaken te ver escaleert.

Het is nog steeds onbekend hoe het gevecht begon. Thaise burgers die de video hebben gezien, hebben hierover heel wat meningen geuit, volgens een populaire opmerking: “De Lalamove-coureur met het oranje shirt is een geweldige kerel. Hij smeekte hen om te stoppen met vechten en ging tussen de twee boze mannen instaan.

Dit toont aan dat Thaise vriendelijkheid nog steeds bestaat, maar in situaties zoals deze, als ze het niet opgeven, laat ze dan gewoon gaan, applaus voor Lalamove kerel “.

Terwijl velen hun mening gaven over waarom de passagiers nog steeds bereid waren om in een openbare bus te zitten met zo’n emotionele en instabiele bestuurder. Dit kan leiden tot roekeloos rijden als er iets op de weg de bestuurder irriteert.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: youtu.be
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Amarin TV