THAISE BEVOLKING HEEFT KOMENDE ZONDAG GRATIS TOEGANG TOT VERSCHILLENDE NATIONALE PARKEN IVM MOEDERDAG

0
251

~LAND’S WIJS, LAND’S EER~

(Ieder volk is gehecht aan zijn eigen gewoonten, hoewel anderen ze maar vreemd vinden)


THAILAND:- Verschillende nationale parken in het hele land zien af ​​van toegangsprijzen op moederdag, maar dat is alleen voor Thaise bevolking bedoeld.

In verband met de 86ste verjaardag van koningin Sirikit, heeft het Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation gisteren aangekondigd, dat de Thaise bevolking komende zondag gratis mag genieten van de natuurkracht die deze parken biedt.

“Om verschillende redenen is deze regeling alleen van toepassing op Thais”, verklaarde khun Sompot Maneerat, woordvoerder van de nationale parkenafdeling vandaag. Op feestdagen willen we graag voor Thaise bevolking zorgen.”

De gratis toega omvat toegangsprijzen, ook voor voertuigen.

“We willen Thaise burgers stimuleren om natuurgebieden te bezoeken zodat ze deze kunnen bestuderen en een voorliefde voor het natuurbehoud kunnen opbouwen”, aldus Thanya Netithamkul, directeur van de afdeling. “Dit zal ook de familierelaties versterken wanneer kinderen hun moeders meenemen om te bezoeken.”

Thanya uitte nog wel het verzoek dat de bezoekers de piepschuim eetbakjes en plastic tasjes thuis moeten laten, omdat dit sinds juni verboden is.

Informatie en bron:
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Khaosod