Home Thailand Bangkok THAISE AUTORITEITEN HOUDEN EEN SCHOONMAAKACTIE OP DE SUKHUMVIT BANGKOK 80 AFRIKANEN OPGEBRACHT

THAISE AUTORITEITEN HOUDEN EEN SCHOONMAAKACTIE OP DE SUKHUMVIT BANGKOK 80 AFRIKANEN OPGEBRACHT

8
THAISE AUTORITEITEN HOUDEN EEN SCHOONMAAKACTIE OP DE SUKHUMVIT BANGKOK 80 AFRIKANEN OPGEBRACHT

~MEN MOET DE DUIVEL NIET ZWARTER MAKEN DAN HIJ AL IS~

(Een slecht persoon kan ook goede dingen hebben; je moet niet alleen het slechte in hem)


BANGKOK: De politie heeft gisteravond in samenwerking met het leger een grote schoonmaakactie in het gebied van de Sukhumvit Road Soi 4 (Nana) gehouden, bij deze actie werden 80 Afrikanen opgepakt waarvan 21 personen gearresteerd.

Afgelopen nacht net na 00: 30 uur kwam een ​​team, bestaande uit 100 officieren van de afdeling Narcotics Suppression, de afdeling Patrol and Special Operation, Royal Thai Army HQ en Lumpini Police Station in Sukhumvit Soi 4 ​​bijeen en begonnen gelijk met het aanhouden van tientallen Afrikanen, zodra er Afrikaan zijn kop om de hoekje stak, was hij of zij het bokje en werd meegenomen.

Van de 80 aangehouden personen waren 13 mannen en 67 vrouwen, allemaal werd gevraagd om hun I.D. te tonen, waarna ze ook allemaal in een potje mochten piesen om te kijken of men onder invloed van drugs zou zijn.

14 personen hadden geen paspoort bij zich, en 6 personen hadden wel een paspoort maar was hun visum verlopen. Eén had een Duits paspoort en vijf een Nigeriaans paspoort.

Een man uit Namibië werd positief op drugs getest, zodat hij gelijk de handboeien kreeg aangeklikt, samen met de personen waarvan hun paspoort niet deugde of aanwezig was, werden zij naar het Lumpini politiebureau afgevoerd waar hun overtredingen werden uitgewerkt en zullen vervolgens verder elders gedetineerd worden.

Informatie en bron:
Foto’s: Stickboy BKK
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Stickboy BKK

8 REACTIES

Comments are closed.