Home Thailand Bangkok THAISE AMBULANCECHAUFFEUR EXPRES HEEL ERG LANGZAAM MET SLACHTOFFER

THAISE AMBULANCECHAUFFEUR EXPRES HEEL ERG LANGZAAM MET SLACHTOFFER

0
THAISE AMBULANCECHAUFFEUR  EXPRES HEEL ERG LANGZAAM MET SLACHTOFFER

~IN HET HONDERD STUREN~

(Iets opzettelijk laten mislukken)


NAKORN NAYOK:- Een ambulancechauffeur heeft ontslag genomen en zijn excuses aan een familie en de gemeenschap aangeboden nadat hij een verkeersslachtoffer opzettelijk zo langzaam mogelijk naar het ziekenhuis vervoerde. In het verleden had hij ruzie met het slachtoffer.

De chauffeur was in een vorig bestaan ananasverkoper en had een geschil met het slachtoffer. Hij zei dat hij dat geschil nog niet was vergeten.

Toen hij dezelfde persoon tegen kwam, maar nu als verkeersslachtoffer reed hij opzettelijk zo langzaam mogelijk naar het ziekenhuis. Hij ging zelfs online met de opmerking: “ik hoop dat je sterft!”

Hij liet zijn ambulance 50-60 km/uur kruipen terwijl het slachtoffer achterin vocht voor zijn leven.

Nu geeft hij toe dat hij verkeerd heeft gehandeld. Hij bood zijn excuses aan aan het slachtoffer en an de gemeenschap, en wil de familie van het slachtoffer ontmoeten om die in persoon zijn excuses aan te bieden. Hij heeft vrijwillig ontslag genomen als ambulancechauffeur.

Deze veldslag speelde zich af op Facebook, op de pagina ‘Dit is Nakorn Naok’. Hoe het met het slachtoffer gaat, Olleke en Daily News hebben geen flauw idee. Hij heeft in ieder geval de rit overleefd, anders was dat zeker naar voren gekomen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: DailyNews
Content: B. Botje in Oost Thailand
Bron: Daily News