THAIS MINISTERIE VAN JUSTITIE MOET DE IN CHINA GELEASDE ENKELBANDEN NADER ONDERZOEKEN

0
218

~GÉÉN HAAN DIE ER NAAR KRAAIT~

(Niemand die het in de gaten heeft)


THAILAND:- Het is gebleken dat door de rechtbank veroordeelde mensen tot het dragen van deze elektronische enkelbanden, deze kunnen verwijderen zonder dat er één haan naar kraait en zij er “even” tussenuit kunnen piepen.

De klacht werd ingediend door de heer Aekkaphol Kongphutorn, vertegenwoordiger van Fort Corporation, een van de bieders voor een contract om EM-enkelarmbanden te huren bij het ministerie van reclassering.

De klacht is al door de permanente secretaris van justitie khun Thawatchai Thaikieu en de khun Thanakrit Chit-areerat, adviseur van minister van Justitie Somsak Thepsuthin in ontvangst ontvangen.

Khun Thanakrit zei dat de minister van Justitie de klacht al had erkend en dat er een onderzoek zal worden ingesteld om de taakomschrijving voor het bieden op contract te onderzoeken om te bepalen of de gehuurde apparaten overeenkomen met de TOR.

Er werd gemeld dat de reclassering 4.000 sets van deze enkelbanden bij een Chinees bedrijf hadden geleased, het leasecontract zou afgelopen januari ingegaan zijn voor de duur van 21 maanden

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thai PBS