THAILAND SCHENKT CHINESE TOERISTEN 10.000 DINERS IN HET KADER VAN EEN VERMELDING IN GUINESS BOOK OF RECORDS

1
337

~DAAR ZAKT MIJN BROEK VANAF~

(Daar ben ik verontwaardigd over)


BANGKOK:- Thailand haalt alles uit de kast om de Chinese toeristen te verleiden terug te keren naar Thailand en biedt een ongekend gratis aan diners aan dat het wereldrecord zal verbreken en zal begin januari in Bangkok worden georganiseerd.

“We hopen dat de Chinese toeristen die houden van eten en winkelen meer geld zullen uitgeven tijdens hun verblijf hier. In januari van volgend jaar zullen de particuliere en overheidssectoren gezamenlijk in Bangkok een gratis diner organiseren voor 10.000 Chinese toeristen door 5 ton rijst met 500 mango’s te (voeren) serveren.

Dit alles zal worden vastgelegd in het Guinness Book of World Records. De maaltijd zal volledig gratis zijn voor alle Chinese toeristen die eraan willen deelnemen, “zo verklaarde de directeur van het toerisme.

“We zullen ook gaan werken aan uitbreiding van de interesse bij de toeristen om de minder bekende provincies te gaan bezoeken.

Wij zullen er alles aan doen om langdurige veiligheid te waarborgen, eerlijke prijzen te hanteren en een goed gastvrijheid te beiden, al deze topics zullen het duurzame toerisme naar Thailand terugbrengen, ” zo besloot hij.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: PhotoStock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Pattaya News

1 REACTIE

Comments are closed.