THAILAND | NATIONALE DRUGSOPERATIE SUCCESVOL 734 CRIMINELEN KREGEN DE HANDBOEIEN OMGEKLIKT

1
252

~HIJ IS IN ZIJN NOPJES~

(Hij is in zijn schik)


THAILAND:- Gisteren heeft generaal Chalermkiat Sriworakhan het succes bekend gemaakt van een landelijke drugsbestrijdingsoperatie, er zouden 27 drugshandel netwerken zijn opgerold welke leidde tot 734 arrestaties en de inbeslagneming van een groot aantal illegale drugs.Deze landelijke politieoperatie genaamd: “Chaiyasayobpairee 60/6” werd afgelopen 2 september stilletjes gestart en eindigde afgelopen maandag. Generaal Chalermkiat was in zijn hoedanigheid als hoofdadviseur van de Koninklijke Thaise Politie’s Narkotica Control Coördinatie Centrum bijzonder in zijn nopjes.

De verdachte arrestanten zijn van allerlei pluimage, zo zitten er 15 vermeende narkotica producenten, 52 vermeende drugsverdelers en 256 personen bij, allen zijn in staat van beschuldiging gesteld voor het in bezit hebben van drugs met het doel deze te verkopen.

De officieren namen ook 192.589 yaba pillen, 316,78 gram kristal methamphetamine of “ice”, 2,8 kilo marihuana, 24 gram cocaïne, 39 flessen ketamine, 4,5 gram ecstasy, 10 kratom planten en 44 geweren en 316 kogels in beslag.

De politie hield ook 47 verdachten aan, die gezamenlijk 12,6 miljoen Baht in hun “kontzak” hadden zitten.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: The Nation

1 REACTIE

Comments are closed.