THAILAND IS GEWELDIG! (VIDEO)

1
881

Amsterdam, 19 mei 2016

Olleke Bolleke kwam deze mooie Vimeo video over Thailand tegen, die zeker de moeite waard is en raad u aan hem even te bekijken.

Rate: ����van de ����� 5 beertjes.


Als je er al weleens bent geweest, kun je het beamen: Thailand is geweldig. Dat zie je ook terug in deze video, gemaakt door Patrick die daar 2 maanden verbleef.

Tijdens die 60 dagen trok hij met zijn camera door het land en ging naar verschillende plekken. Stranden hadden duidelijk zijn voorkeur, maar een trip naar Thailand is niet compleet zonder een bezoek aan Bangkok en Chiang Mai – de stad in het noorden van het land.

VEEL EILANDEN
Thailand is geweldig en in deze video zie je waarom. De volgende plekken komen voorbij: Bangkok, Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan, Chiang Mai, Pai, Phuket, Koh Lanta, Ao Nang, Koh Phi Phi, Koh Lipe.

Opvallend veel eilanden dus. En dat is niet vreemd. Veel toeristen die naar Thailand komen, kiezen vooral voor de stranden. En geef ze eens ongelijk.

THAILAND IS GEWELDIG
Al met al is deze video prima inspiratiemateriaal om nieuwe ideeën op te doen voor jouw aanstaande reis naar Thailand. Of om herinneringen op te halen voor als je er al bent geweest.

Niet alleen de beelden zijn erg mooi, maar de video is ook nog eens heel erg fraai gemonteerd. Vier minuten lang puur genieten, want Thailand is geweldig!

Met dank aan www.hieristhailand.nl

1 REACTIE

Comments are closed.