THAILAND | HOND LIKT ZIJN WONDEN NA EEN DOZIJN KATTEN GERED TE HEBBEN VAN EEN HONGERIGE PYTHON

0
381

~DAAR SCHUILT EEN SLANG ONDER HET LOOF~

(Het lijkt mooi maar er zijn verborgen problemen)


ANG THONG:- Een enkele maanden oude hond, luisterend naar de naam Tang, heeft vandaag in de lokale media in het zuiden van het land krantenkoppen gehaald nadat hij zich dapper had gedragen tegenover een levensgrote python die het voorzien had op heel dozijn katten, ze beweerde zijn baasje.

Tang’s eigenaresse, alleen geïdentificeerd als 38-jarige Panisara, zei dat Tang, vanmorgen vroeg de ballen uit zijn lijf blafte en uiterst agressief te keer ging, dat was voor Panisara een reden om even naar buiten te gaan om te kijken wat er aan de hand was

Toen Panisara goed keek waarna Tang blafte, zag ze een ruim vijf meter lange python zich onder het loof van de bomen verschuilen, toen ze nog eens keek, zag ze dat Tang een paar stevige wonden op zijn neus had, waarvan ze aannam dat dit veroorzaakt was door een gevecht tussen de hond en de slang.

Khun Panisara vermoedde dat de slang naar haar huis was geslopen om zich te goed te doen haar katten, het was immers niet de eerste keer dat er een slang haar huis was binnengeslopen om zich meester te maken van een kat. Eerder hadden Khun Panisara en haar vriend een slang bij de kop gepakt die een kat van haar in zijn greep hield, gelukkig konden ze deze uit de omstrengeling bevrijden. Inmiddels is dit nu het vijfde serpent wat haar huis was binnengedrongen.

Ondanks de heldhaftige verdediging van Tang bleek dat de slang toch een van de katten opgepeuzeld had, zodat het dozijn bijgesteld moet worden naar een elftal.

Khun Panisara besloot gelijk om de reddingsvrijwilligers te bellen om de python te vangen en Panisara besloot om in het vervolg haar katten in huis te houden, zo besloot SanookNews.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: SanookNews

g