THAILAND HIELD EEN ANTI CORRUPTIE DAG, DE REGERING WILT DE CORRUPTIE SERIEUS BEËINDIGEN

0
380

~WIE DE SCHOEN PAST, TREKKE HEM AAN~

(Wie schuldig is mag zich aangesproken voelen)


THAILAND:- De Thaise regering heeft vorige week een internationale anti-corruptiedag georganiseerd, waarbij alle mensen in Thailand worden aangemoedigd om voortdurende corruptie te bestrijden. De openingsceremonie werd voorgezeten door woordvoerder van premier Prayut, Khun Paiboon Khumchaya.

Hij vertelde aanwezigen dat de premier serieus is over het onderdrukken van corruptie en wees erop dat er veel corruptiezaken voor de rechtbanken in Thailand momenteel in behandeling zijn.

“Alle burgers in Thailand moeten helpen het corruptieprobleem op te lossen dat vaak voortkomt uit macht en hebzucht,” zo vertelde de woordvoerder.

Hij zei dat het niet gemakkelijk is om corruptie te elimineren.

Het is nu tijd voor leiders om manieren te vinden om corruptieproblemen op te lossen. En voor de navolging van de wet om vrijwilligers en aanverwante sectoren op te leiden om corruptie te elimineren.

Khun Paiboon zal niet aarzelen om ambtenaren te beschuldigen, dit voor politici en zakenmensen die gezamenlijk geld van de overheid overhevelen terwijl ze staatsbegrotingen uitgeven.

Hij heeft inmiddels drie groepen corrupte mensen ervan beschuldigd die Thailand belemmeren om zich te ontwikkelen.

Het is niet alleen de financiële hebzucht die het land tegenhoudt te ontwikkelen, maar ook hun verlangen naar loopbaanontwikkeling, zei hij.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: NNT
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT