THAILAND | DRUGSGEBRUIKER WIST ZICH WEKENLANG ACHTER HET SCHILDERIJ VAN EEN LEGENDARISCHE THAISE MONNIK TE VERSCHUILEN

0
725

~DAT WAS MET RECHT MONNIKENWERK~

(Werk dat moeite en geduld vergt)


SATTAHIP:- De legitieme magische krachten die worden toegeschreven aan een legendarische Thaise monnik konden deze drugsgebruiker uit Sattahip niet helpen om te vermijden dat de politie hem bij zijn vodden pakte.

Somdet Phra Phutthachan Phrommarangsi, één van de beroemdste boeddhistische monniken uit de Rattanakosin-periode.

De politie hadden al op 21 september een arrestatiebevel uitgereikt gekregen om de man voor zijn drugsgebruik te arresteren.
De politie was al een verscheidene keren naar zijn twee verdiepingen tellende vuilnisstortplaats geweest in de Moo 5 Village geweest, echter iedere keer hadden zij moeite om zich door deze woning te wurmen, een woning die niet onder zou doen voor een vuilnisstortplaats.

“DE MAN WAS EN BLEEF ONVINDBAAR!”

Waar de politie ook keek, in ieder hoekje, gaatje, hij was niet te vinden. iedere keer als de hut betraden, maakte ze een gedienstige “Wai” naar een levensgroot schilderij van Somdet Phra Phutthachan Phrommarangsi, één van de beroemdste boeddhistische monniken uit de Rattanakosin-periode

Plots viel het een agent op, dat het schilderij een klein beetje bewoog, toen hij achter het schilderij keek, ontwaarde hij tussen troep, de 47-jarige verdachte drugsgebruiker.

Het was jammer voor deze Thaise man dat Phra Phutthachan hem niet langer in bescherming nam, laat staan zijn magische krachten over hem uitspreidde. De man kreeg de handboeien aangereikt en is meegenomen naar het politiebureau van Sattahip

De politie heeft de identiteit van de man niet geopenbaard, omdat hij ermee ingestemd heeft om informant voor hen te zijn.

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link:

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke
Bron: PattayaMail