Home Olleke Bolleke's Passie Airlines THAI VIETJET GAAT TWEE KEER PER DAG VAN SUVARNABHUMI AIRPORT OP KRABI VLIEGEN

THAI VIETJET GAAT TWEE KEER PER DAG VAN SUVARNABHUMI AIRPORT OP KRABI VLIEGEN

0
THAI VIETJET GAAT TWEE KEER PER DAG VAN SUVARNABHUMI AIRPORT OP KRABI VLIEGEN

~DAT IS ZO ZEKER ALS TWEE KEER TWEE VIER IS~

(Dat is absoluut zeker)


KRABI:- Afgelopen zaterdag vertrok vanaf de internationale luchthaven Suvarnabhumi een volgeboekte VZ340 inauguratie vlucht, gevlogen met een nieuwe Airbus A320 voorzien het logo van het “Amazing Thailand”. De Airbus vertrok om 07.10 uur van Bangkok en landde om 08.35 uur op de internationale luchthaven van Krabi, waar het feestelijk werd verwelkomt met een waterkanon doop.

Alle passagiers en de bemanning werden door de gouverneur van Krabi, Khun Kitbodi Prawit en de directeur van de luchthaven van Krabi alsmede vertegenwoordigers van het reisbureau met bloemslingers verwelkomd.

Voor de landing werden alle 180 passagiers tijdens de vlucht verrast met gratis hotelvouchers voor hotels op Krabi en speciale geschenkjes.

“De vlucht was erg rustig en punctueel. Ik was verrast en genoot van gepresenteerde welkomstdansen, die erg grappig en levendig waren.

Bedankt Thaise Vietjet voor deze speciale ervaring en betaalbare prijzen voor onze reis tussen Bangkok Suvarnabhumi en Krabi, “zei een van de passagiers.

Krabi, een populaire vakantiebestemming, biedt geweldige stranden, schone lucht, tempels en weelderige bergen.

Thai Vietjet vliegt ook naar Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket en Ho Chi Minh, Hanoi, Hai Phong en Da Lat in Vietnam.

Olleke Bolleke op Krabi