Home Featured THAI BEKEND DRONKEN TE ZIJN NA HET VEROORZAKEN VAN EEN ONGELUK IN CHONBURI

THAI BEKEND DRONKEN TE ZIJN NA HET VEROORZAKEN VAN EEN ONGELUK IN CHONBURI

0
THAI BEKEND DRONKEN TE ZIJN NA HET VEROORZAKEN VAN EEN ONGELUK IN CHONBURI

 


~DRONKEN MENSEN EN KINDEREN SPREKEN DE WAARHEID~

(Die zeggen wat ze vinden, ze zijn ongeremd)


CHONBURI:- Een man waaraan duidelijk was te merken dat hij een flinke borrel achterover had geslagen bekende ook dit misdrijf openlijk aan de politie nadat hij twee voetgangers met zijn pick-up truck in het district Ban Bung in Chonburi doodgereden had.

De man, geïdentificeerd als de 33-jarige Tassanaphol Inthep, was niet in staat om te staan ​​en sprak koeterwaals toen hij door lokale bewoners uit de auto werd gesleurd, dit nare ongeval zou zich op de Ban Bung in het tambon Nong Bon Daeng hebben voorgedaan.

Khun Tassanaphol vertelde later tegen de reddingswerkers dat hij met een paar vrienden flink gezopen had en daarna toch in de auto was gestapt, hij zou de twee slachtoffers, die de weg overstaken om op een suikerrietplantage te komen, niet gezien hebben.

Een van de getuigen, khun Nanthapat Srila-ong verklaarde dat ze op het moment van het ongeluk daar op haar motorfiets reed, ze zou pick-up truck met hoge snelheid zien aankomen rijden, op een gegeven ogenblik begon de auto te slingeren en schepte toen de twee bouwvakkers die op een nabijgelegen bouwplaats zouden werken.

De politie beschuldigde de heer Tassanaphol van rijden onder invloed en roekeloos rijden, waarbij de andere mensen de dood vonden.

Informatie en bron:
Foto’s: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke
Bron: Thai PBS