Home Algemeen TERWIJL DE TROPISCHE STORM “MATMO” AAN HET VERZWAKKEN IS, ZULLEN DE TEMPERATUREN IN NOORD EN NOORDOOST THAILAND STERK DALEN

TERWIJL DE TROPISCHE STORM “MATMO” AAN HET VERZWAKKEN IS, ZULLEN DE TEMPERATUREN IN NOORD EN NOORDOOST THAILAND STERK DALEN

0
TERWIJL DE TROPISCHE STORM “MATMO” AAN HET VERZWAKKEN IS, ZULLEN DE TEMPERATUREN IN NOORD EN NOORDOOST THAILAND STERK DALEN

TERWIJL DE TROPISCHE STORM “MATMO” AAN HET VERZWAKKEN IS, ZULLEN DE TEMPERATUREN IN NOORD EN NOORDOOST THAILAND STERK DALEN

~NIEUWS VAN UW WEERBEER~


THAILAND:- De Meteorologische Afdeling van Thailand voorspelde vandaag (donderdag 31 oktober) dat een sterke hogedruk gebied in het noorden en het noordoosten koel tot koud weer zal veroorzaken, de temperaturen zullen met 3 a 5 graden Celsius verlagen en sterke wind zal afnemen, terwijl Centraal Thailand inclusief Bangkok en zijn omgeving, alsmede Oost Thailand te maken zal krijgen met een sterke wind doch ook met een dalende temperatuur van enkele graden.

De tropische storm “MATMO” in Cambodja invloed op het lagere noordoosten, het oosten, het lagere midden en het bovenste zuiden met stortregens in sommige gebieden.

De mensen in het lagere noordoosten en het zuiden moeten oppassen voor de zware omstandigheden die overstromingen en grondverschuivingen kunnen veroorzaken.

Wees verstanding en blijf op de hoogte voor de weerupdates.

DE WEERSVOORSPELLING VOOR DE KOMENDE 24 UUR IS ALS VOLGT:

Noordelijke regio: koel tot koud weer, lage temperaturen van 15-21 graden en hoge temperaturen van 30-34 graden Celsius. De temperatuur daalt waarschijnlijk tot 8-12 graden op heuveltoppen.

Noordoostelijke regio: koel tot koud weer met onweersbuien en gedeeltelijk zware regenval in 40 procent van het gebied, temperaturen van 14-18 graden en hoogten van 31-32 graden Celsius. De temperatuur daalt waarschijnlijk tot 9-11 graden op heuveltoppen.

Centrale regio: koel weer; lage 22-23 graden, hoge 32-33 graden Celsius.

Oostelijke regio: koel weer met onweersbuien en gedeeltelijk zware regenval in 30 procent van het gebied; lage 21-23 graden, hoge 31-34 graden Celsius; golfhoogte 2 meter.

Zuidelijke regio (oostkust): bewolkt met onweersbuien en deels zware regenval in 40 procent van het gebied; dieptepunten van 23-24 graden, hoog 31-33 graden Celsius; golfhoogte 2 meter, oplopend tot 3 meter tijdens stormen.

Zuidelijke regio (westkust): bewolkt met onweersbuien en deels zware regenval in 40 procent van het gebied; lage 22-25 graden, hoge 31-34 graden Celsius; golfhoogte 1-2 metre2, oplopend tot 2 meter tijdens stormen.

Bangkok en omgeving: winderig en koel weer, dieptepunten 23-25 ​​graden, hoog 32-35 graden Celsius.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PhotoStock
Vertaling : Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Meteorologisch instituut van Thailand