TE HUUR (TE KOOP) DIT GEWELDIGE CONDOMINIUM IN HET HARTJE VAN JOMTIEN MET UITZICHT OP ZEE

4
3339

~ZOALS HET HANDJE THUIS TOST, TOST HET NERGENS~

(Uiteindelijk gaat er niets boven het eigen huis)


JOMTIEN:- We hebben er lang over nagedacht en het was een moeilijke beslissing om ons Versace paleisje van 160 M2 op de vijfde etage van residence “Royal Hill” aan de Thappraya Road in Jomtien te verkopen.

Het is een geweldig naar Europese maatstaven verbouwd appartement waar kosten nog moeite bij bespaard zijn gebleven om er een waar vakantieparadijsje te maken.

Het geheel bestaat uit een enorme woonkamer, twee slaapkamers met sanitaire ruimten, een grote kleedruimte met bureau. In de woonkamer is een zgn. kleine open keuken voorzien.
Het balkon met uitzicht op zee, begeeft zich over een oppervlakte van bijna 30 m2.

De video opname zal u genoeg informatie verschaffen dat dit niet zo maar een appartement is, het is rijkelijk gedecoreerd met originele items van de Italiaanse ontwerper Gianni Versace, van het “Medusa” zilveren bestek, tot de porselein collectie “Meandre D’or en gouden badkamer accessoires.

Kortom, die is een appartement waarvan niemand in Pattaya en omgeving een tweede van zal vinden.
Klasse en design gaan hier hand in hand om het appartement zo apart te maken, dat alle voorstellingen te boven gaan.

Wij willen dit object zelf via “Sell My Property” op de markt brengen voor de juiste mensen die élégance en design vanuit hun hart waarderen.

Voor interesse kunt u contact met [email protected] of [email protected]

Olleke Bolleke

4 REACTIES

    • Beste Bert,
      In Thailand zou je als buitenlander geen grond mogen kopen, echter wel onroerend goed. Bij aankoop van een appartement moet er een verhouding van 51% Thaise eigenaren moeten bestaand en 49% aan buitenlandse eigenaren. Op deze basis kan hè dus een appartement op zgn. Foreigh name kopen. Wat betreft huizen, je kunt wel een een company op laten richten waar het bestuur ook weer uit 51% en 49% bestaat. De company staat dus op jou naam en de compagny bezit een huis cq grond. Google maar eens.

      Groet Auke

Comments are closed.