TAT BEWEERD DAT THAILAND IN DE TOP TIEN IN DE WERELD STAAT ALS UITSTEKEND LAND VOOR EXPATS

0
259

~STEEK DIE VEER MAAR IN JE KONT~

(Iemand complimenteren of prijzen)


THAILAND:- De directeur generaal van de TAT kwam vandaag met het opmerkelijke gegeven dat Thailand in de top tien staat van beste landen ter wereld voor gepensioneerden, het koninkrijk zou zelfs beoordeeld zijn als de tweede land in Azië.

Het hoofd van de toerismeautoriteit verklaarde vervolgens dat het een verdiende prijs is die verwijst naar alle redenen waarom Thailand geweldig is voor mensen die van hun pensioen genieten.

Een index die is gepubliceerd in een jaarverslag van het tijdschrift International Living plaatst Panama bovenaan de lijst. Maleisië was vijfde, maar Thailand eindigde op de negende plaats zelfs op de tiende plaats voor toppensionering Spanje.

Het tijdschrift beschouwde factoren zoals cultuur, het weer en de levensomstandigheden. Er waren veel opties in de landen die genoemd worden in de top tien voor wonen in kustgebieden en in berggebieden. Redelijke huren en de keuze om zowel het hoge leven als een bescheidener bestaan ​​te leiden, waren uiterst belangrijke factoren.

Specifiek voor Thailand wees het tijdschrift op keuzes voor gepensioneerden om aan de kust van de Golf en de Andaman te verblijven, het gemak van reizen naar aangrenzende landen en de grote cultuur die voortkomt uit het feit dat Thailand nooit is gekoloniseerd.

De directeur generaal van de Tourism Authority of Thailand , khun Yutthasak Supphasorn was begrijpelijkerwijs zo trots als een pauw toen hij sprak over hoe de eerbetoon echt gerechtvaardigd was.

Hij zei: “Het is geweldig nieuws en nog eens een veer in onze kont.

.Er zijn echt veel provincies waar gepensioneerden besluiten zich in Thailand permanent te vestigen”.

Hij wees met name op Chiang Mai, Nakorn Panom en Nong Khai, waar de aantrekkingskracht van de prachtige natuur, de stille omgeving en de mogelijkheid van economisch leven allemaal zorgden voor fantastische pensioenmogelijkheden.

Hier is de volledige lijst: Panama in de eerste plaats gevolgd door Costa Rica, Mexico, Ecuador, Maleisië, Colombia, Portugal, Peru, Thailand en Spanje als tiende.

Landen als Laos, Cambodja en Vietnam kwamen niet in het rijtje voor.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: TNA
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TNA