TAIWAN ACCEPTEERT GEEN HELLO KITTY PASPOORTEN

0
283

~IK BEN GEKKE GERRIT NIET~

(ik ben niet helemaal achterlijk)


BANGKOK – Een Thaise dame heeft andere dames wereldwijd gewaarschuwd via Facebook dat ze beter geen roze Hello Kitty stempels in hun paspoorten moeten zetten. ( Andere kleuren worden ook niet gewaardeerd.)

Dat deed ze omdat de Taiwanese immigratie haar niet met dat soort stempels in haar paspoort toegang geeft tot Taiwan.

Drie paspoorten werden op dezelfde manier beschadigd, en foto’s daarvan gingen online. De drie dames die houder van het paspoort zijn (u bent geen eigenaar van uw paspoort, dat is de staat) mochten Taiwan niet in. Ze werden geweigerd bij het inchecken.

De dames probeerden het baliepersoneel te overtuigen dat ze dat altijd deden, en nog nooit problemen ergens hadden gehad. Del luchtvaartmaatschappij gaf geen krimp. Ze mochten niet vliegen. Het is niet bekend of de houders volwassen vrouwen waren of jonge meisjes.

Er verschenen ook berichten op Facebook van mensen die dezelfde ervaring hadden opgedaan: Taiwan accepteert geen poesiealbums. Enkel paspoorten.

De meeste mensen wezen er op dat een paspoort een grote mensen aangelegenheid is. Als je je als klein meisje daar mee gedraagt doe je dat op eigen risico!

Als de Taiwanese douane op niveau bestraft moeten ze een uur in de hoek staan, of 100 regels schrijven …

Sanook