TACO BELL GAAT IN THAILAND BEGINNEN MET DE ETENSBEL TE LATEN KLINGELEN

0
337

~DOMINEE BRAND JE BEKKIE NIET~

(Pas op! Het eten of de drank is heet!)


BANGKOK:- De Amerikaanse fastfood keten Taco Bell is van plan om uit te breiden naar Thailand met extra heet eten. Taco Bell heeft wereldwijd veel vestigingen. 

Het bedrijf is van plan om 40 restaurants te openen in Thailand voor 2022, zei Liz Williams van Taco Bell in een interview. Het eerste restaurant wordt op 24 januari in Bangkok geopend, en heeft taco’s en burrito’s op het menu staan. Die worden extra gekruid om te voldoen aan de Thaise smaak.

“Wat wij in Amerika als extra heet zien is voor Thaise begrippen matig gekruid, dus passen we onze sausen aan,” zegt Williams. “We beginnen eerst in Thailand, bouwen daar onze keten op, en kijken dan later of dit ook werkt in naburige landen.”

Williams zei dat in Azië heel veel mensen, dus potentiële klanten wonen. Taco Bell wil daar op inspelen. Het bedrijf heeft buiten Amerika 450 restaurants, waarvan 100 in de Azië – Pacific zone. In Amerika zelf heeft Taco Bell bijna 7.000 restaurants.

Volgens Euromonitor International groeit de fastfood markt in Thailand naar 22% van de markt, met een omzet van 138 miljard baht in 2022.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Bloomberg
Content: B. Botje in Thailand
Bron: Bloomberg