Home Olleke Bolleke's Passie Airports SUVARNABHUMI WILT BINNEN TWEE JAAR SOLIDE BAGAGEBEVEILIGING

SUVARNABHUMI WILT BINNEN TWEE JAAR SOLIDE BAGAGEBEVEILIGING

1
SUVARNABHUMI WILT BINNEN TWEE JAAR SOLIDE BAGAGEBEVEILIGING

~MEN MOET DIEVEN MET DIEVEN VANGEN~

(Als je een crimineel wil pakken zul je op de hoogte moeten zijn van zijn gedragingen)


SUVARNABHUMI:- Na een reeks van diefstallen en andere incidenten heeft de directeur van de luchthaven Suvarabhumi tegen de verantwoordelijken van de bagageafhandeling op de luchthaven van Bangkok gezegd dat indien er herhalingen van diefstallen of andere incidenten zich voordoen, men direct ontslagen wordt.

Mr.Sirot Duangrat deed deze uitspraak op een afgelopen vrijgehouden persconferentie nadat er op de Thaise sociale media video, fotoberichten en klachten van de passagiers waren verschenen over vermissing van bagage op de luchthaven.

Hij meldde dat het onderzoeken naar de vermeende diefstallen in volle gang waren, men zou de bagagebanden zowel binnen in de bagageafhandeling en in aankomsthal als ook binnen en buiten de terminal gaan controleren. Echter tot op heden heeft men nog geen harde bewijzen kunnen verzamelen zodat er nog niemand gearresteerd kon worden.

Maar de onderzoeken waren gaande, zei hij, terwijl de luchthaven de veiligheid van passagiers en hun bezittingen altijd gezien had als een prioriteit nummer één.

Bangkok Flight Services, de aannemer die bagage op de luchthaven verwerkt zegt dat zij niets verkeerds gedaan hebben.

Sirot zei, dat de veiligheid bij de in- en uitgangen voor het luchthavenpersoneel al punctueel nageleefd werden, maar deze zouden verder verbeterd worden om ervoor te zorgen dat de werknemers niets mee kunnen brengen maar ook niets weg kunnen nemen van de luchthaven.

De passagiers hadden de afgelopen weken op social media geklaagd, dat hun bagage was geopend door sloten te forceren en er dingen uit te stelen.

Informatie en bron:
Foto: Thairath
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: thairath.co

1 REACTIE

  1. laat mijn koffer altijd sealen voor ik weg ga,helpt,kan al op busstation bij de airportbus,scheelt tijd ook,op vliegveld hele rijen

Comments are closed.