Home Olleke Bolleke's Passie Airports SUVARNABHUMI OVERWEEGT RECHTSZAAK TEGEN BEVEILIGINGSBEDRIJF WEGENS STAKEND PERSONEEL!

SUVARNABHUMI OVERWEEGT RECHTSZAAK TEGEN BEVEILIGINGSBEDRIJF WEGENS STAKEND PERSONEEL!

0
SUVARNABHUMI OVERWEEGT RECHTSZAAK TEGEN BEVEILIGINGSBEDRIJF WEGENS STAKEND PERSONEEL!

~EET WAT GAAR IS, DRINK WAT KLAAR IS EN SPREEK WAT WAAR IS~

(Wees eerlijk en oprecht)


SUVARNABHUMI:- De directeur van de luchthaven Suvarnabhumi Luchthavens heeft gisteren aangekondigd dat hij van plan is om Asia Security Management (ASM) voor de rechter te slepen, dit in navolging van de staking van 300 personeelsleden van het ASM inzake onderbetalend en belabberde werkomstandigheden.
.
Als gevolg van het tot gisteren oplopende arbeidsconflict legde 300 bagage werknemers van het bedrijf ASM, een dochteronderneming van Loxley Plc. het werk neer. Inmiddels heeft ASM het grootste deel van hun eisen voldaan, waaronder een maand bonus op basis van individuele prestaties, betaalde feestdagen en ziekteverlof plus medische verzekering vergoedingen.

Maar de AOT, welke de internationale luchthaven operator van deze luchthaven is, is daarmee de lucht nog niet geklaard.
Er is een aanzienlijk economisch verlies geleden en onaanvaardbare overlast ontstaan voor veel passagiers, aldus de directeur.

Het heeft nu eenmaal prioriteit dat de 24-uurs exploitatie van de luchthaven soepel verloopt, tot gisteren waren er 100 werknemers van de luchthavens Don Mueang en Phuket tijdelijk op Suvarnabhumi te werkgesteld, werknemers die op die luchthavens voornamelijk nachtdiensten draaide, volgens de vliegveld CEO.

Informatie en bron:
Foto: The Nation
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: der-farang