SUÏCIDALE ITALIAAN SCHRIJFT AFSCHEIDSBRIEFJE AAN ZIJN LIEFJE: “LIEVE ANNIE, SORRY DAT IK MIJZELF DOOR HET HOOFD GESCHOTEN HEB”

0
823

~BOVEN ZIJN STAND LEVEN~

(Hij leeft met meer weelde en luxe dan hij zich veroorloven kan)


BANGKOK:- Hoe bizar het leven in Thailand kan verlopen, blijkt uit dit korte episteltje, waarin geschreven staat dat een 51-jarige Italiaanse man zichzelf afgelopen zondagavond in een chique condominium in het Thonglor gebied door het hoofd heeft geschoten.

Hij liet een zelfmoordbrief achter voor zijn Thaise liefje!De schoonmaakster ontdekte gistermorgen het lichaam van de 51 jaar oude Giovanni Battista Montesanti toen ze in het appartement 198/67 op de 17e verdieping van een 36 verdiepingentellend gebouw tussen Soi’s 4 en 6 aan de Sukhumvit 55 wilde komen schoonmaken.

De agenten van het politiebureau Thong Lor waren snel ter plaatse en vonden het slachtoffer in bed met een kussen op zijn gezicht en een revolver in zijn rechter hand. Hij had zich waarschijnlijk voor deze gelegenheid helemaal in het zwart gekleed.

Op het nachtkastje lag de afstandsbediening van de tv, een fles water, een telefoon, het foedraal van de revolver en een afscheidsbriefje.

Op het Engels geschreven afscheidsbriefje stond “Beste K. Ann, het spijt me heel erg, ik heb mijzelf gisteren in mijn slaapkamer neergeschoten, ik weet niet of ik dood ben of niet, ik hoop van wel, bel mijn beste vriend Silvio.”

Uit het contact wat het politie met deze vriend konden opmaken, lag financiële malaise ten grondslag aan deze levensbeëindiging.

De politie heeft het lichaam van de Italiaanse man voor autopsie naar het politieziekenhuis en probeerde contact te leggen met de familieleden, zo meldde de verslaggever van ManagerOnline.

Informatie en bron:
Foto’s: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: ManagerOnline