STRANDEXPLOITANTEN VAN PATTAYA ZOEKEN WEER DE MEDIA OP NA OVERSTROMING’S SCHADE

10
784

~WIE EEN KUIL GRAAFT VOOR EEN ANDER, VALT ER ZELF IN~

(Wie een ander iets wil misdoen, kan er zelf het slachtoffer van worden)


PATTAYA:- De strandverkopers van Pattaya zijn weer naar de media gegaan om te proberen de lokale autoriteiten te bewegen nu eens iets gaan doen aan de reparatie van een stuk trottoir en strand nadat deze afgelopen zondag bij een zware regenval voor de zoveelste keer als gevolg door de overstromingen helemaal afbrokkelde.

De reporter van Pattaya News meldde dat de overgestroomde Beach Road van het politiebureau tot bijna aan de Walking Street helemaal naar de filistijnen was gegaan, enorme hoeveelheden zand zijn weggespoeld, bomen omgevallen en hele delen van de strandboulevard liggen in puin waardoor het voor de strandexploitanten onmogelijk is om geld te verdienen, want geen ene toerist trotseert het het gevaar om te vallen.

Op de Thaise sociale media wemelt het van de videoclips waar deze ravage op te ontwaren is. Alleen al het feit dat er zoveel beelden beschikbaar zijn, zou het imago van de stad geen goed doen. Überhaupt de zeer regelmatigeoverstromingenvan deze kustplaats doen haar naam geen eer aan.

Zeker nu het hoogseizoen voor de deur staat, is het weer afwachten of de toeristen nog wel naar Pattaya willen komen, daardoor hopen de strandexploitanten dat media in staat in om de gemeente Pattaya te bewegen de abdominale van de eens zo mooie strandboulevard van Pattaya snel op te knappen.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: PattayaNews

10 REACTIES

  1. ik heb indertijd bij het aanleggen van de wandelpaden op Beach Road m’n bedenkingen gehad toen ze daarvoor leisteen gebruikten!!! nu jaren later hebben ze die al verwijderd ten voordele van klinkers. mijn conclusie: als je de eerste keer alles niet degelijk bouwt dan zit je nadien met de gebakken peren

  2. Jammer dat het altijd zo lang duurt voordat er in Thailand dingen gerepareerd of verbeterd worden. . Gebeuren de laatste tijd meer vreemde dingen. . Al die nieuwe regeltjes en verboden. . Wordt wel iets minder leuk zo. .

Comments are closed.