STOFFELIJK OVERSCHOT DUITSE TOERIST MET LEREN RIEM OM DE NEK IN PARK VAN PATTAYA AANGETROFFEN

0
2420

~MEN MOET HET VUUR ONDER HET AS ZOEKEN~

(Je moet je inspannen om een klus te klaren)


PATTAYA-JOMTIEN:- Vanmorgen kwam er een melding bij de wachtcommandant van het politiebureau Beach Road binnen, dat men in het openbare park het stoffelijke overschot had gevonden van een Duitse toesist, de man had een strak getrokken leren riem om de nek en brandplekken op zijn benen. De politie onderzoekt of zelfmoord of moord de oorzaak is.

Na een melding van 10 uur over de ontdekking van een lijk in het openbare park van Khao Phra Yai, werd de crème scène geïnspecteerd door de twee gedeputeerde rechercheurs van de provinciale politiecommissaris, generaal Chettha Komonwattana en generaal Ampol Buarapporn, zij werden bijgestaan door forensische rechercheurs met een patholoog van het Banglamung ziekenhuis.

Het lichaam werd geïdentificeerd als van de 56-Kathie Duitse toerist Frank Glas Fischer, wiens tas met kleding en een lederen portefeuille twee honderd meter verderop op een trap gevonden werd.

De politie zei dat het lichaam geen enkel teken van een geweldstrijd vertoonde. De politie vond ook twee geopende flessen methylalcohol voor industrieel gebruik en enkele medicijnen op de crime scene.

Generaal Chettha zei dat de toerist op 23 december het koninkrijk Thailand was binnengekomen. Ze zeiden dat het onderzoek moest uitwijzen waar en met wie hij verbleef en of de brandplekken door iemand anders of door hem zelf waren toegebracht. Ze zullen de CCTV-beelden van het park ook controleren op aanwijzingen.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation