STEWARDESS VAN THAI AIRWAYS AANGEHOUDEN VOOR HET SMOKKELEN VAN LUXE DESIGN GOEDEREN UIT ITALIË

0
1124

~DAT GAAT HAAR NIET IN DE KOUDE KLEREN ZITTEN~

(Dat is heel ingrijpend. Daar is zij niet snel overheen)


BANGKOK:- Op het internationale vliegveld Suvarnabhumi is een stewardess aangehouden voor het smokkelen van onbelaste luxeartikelen uit Italië, die zij op haar lichaam verborgen had, zo meldde de douanebeambten van het vliegveld.

Khun Sutheerat Siripalanon, directeur van de nationale luchtvaartmaatschappij voor vluchtdiensten, zei dat het bedrijf een beleid had om werknemers te verbieden illegale goederen te smokkelen en dat het personeel uitvoering geïnformeerd was dat er sancties zoals ontslag in het leven waren geroepen als personeel producten uit andere landen zou meenemen zonder daarvoor de bestaande invoerrechten te betalen.

De luchtvaartmaatschappij volgt verdacht gedrag van het personeel nauwlettend en waarschuwt douanebeambten om aanstootgevende werknemers te arresteren, aldus khun Sutheerat.

Na een tip, arresteerden douanebeambten een stewardess die goederen had binnengebracht die de limiet overschreden om belastingbetalingen te voorkomen. Ze was aan boord van een Thai Airways vlucht vanuit Italië naar Thailand gevlogen.

Thai Airways bereidt zich voor op disciplinaire maatregelen tegen de werknemer wiens naam niet is vrijgegeven. Ze zal de maximale straf van ontslag ondergaan, zo vertelde khun Sutheerat.

Het TV kanaal, Channel 3 meldde dat er verschillende merkproducten, zoals riemen en tassen, verborgen waren onder de kleding van de stewardess.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post