STERRENKOK HARLAN GOLDSTEIN OPENDE OP DE PRATUMNAK VAN PATTAYA ZIJN RESTAURANT “COMFORT BIJ HARLAN” (fotogalerij)

2
1566

~JE KUNT KUNT WEL ZIEN WIE HIER MET DE POLLEPEL ZWAAIT~

(Je kunt wel zien wie hier de baas is)


PATTAYA:- Nog maar net aangekomen in de culinaire scène van Pattaya, is de bekende chef-kok Harlan Goldstein, de man die voorheen grote successen boekte met zijn Michelin-ster in zijn restaurant in Hongkong.

Deze befaamde man is nu bezig om zijn stempel op de Thaise culinaire scène te drukken door het restaurant “Comfort by Harlan” is Soi 2 Kasetsin op de Pratumnak in Pattaya te openen.

Het credo waar chef Harlan zich van bediend, staat op een groot bord bij de entree aangekondigd ‘Food for Friends en beschrijft daarmee in de juiste bewoordingen dat de sfeer en warmte het comfort van Harlan, het kan niet beter omschreven worden, zeker niet wanneer Harlan Goldstein zelf aanwezig is: hij is levendig, extravert, uitgesproken, eigenwijs, authentiek en, bovenal, enorm gepassioneerd over eten!

Wie eens bij Comfort by Harlan” zal maar één ding kunnen zeggen en dat is “eens gezien, nooit vergeten”. De gasten komen massaal naar dit nieuwe restaurant zodat een tafel reserveren géén sinecure is.

Het ‘Comfort’ van Harlan Goldstein is gebaseerd de 38 jaar reizen, recepten en curriculum vitae van Harlan Goldstein als een begenadigd chef-kok.

Zelf zei Harlan tegen mij, “Het eten bij Comfort is hetzelfde eten dat ik graag kook voor mijn familie en vrienden, met een moderne twist, waardoor het een genot is om mijn gasten daarvan te laten genieten, zodat ze later de Goldstein-ervaring aan hun “Bucket List” kunnen toevoegen.

De bar is niet zo maar een maar, maar rijkelijk gevuld met ambachtelijke bieren, uitstekende wijnen en speciaal gemaakte cocktails. Bovendien speelt automatische music-player geweldige muziek af om de sfeer te creëren, waardoor je je ontspannen voelt en met veel plezier verwelkomd wordt.

Natuurlijk doet Harlan dit niet alleen, zijn rechterhanden Markus Kreth, Chris Craker en Alexander Parry zijn er trots op op gasten in Harlan te mogen verwelkomen.

“We hebben grote plannen en een aantal fantastische ideeën voor Harlan”, zei Chris Craker. “Harlan is een culinaire meester met een erg sociaal karakter, de ultieme showman, zijn energie is de Thaise televisiewereld niet ontgaan en hebben hem uitgenodigd om deel te nemen aan het programma “Iron Chef Thailand”

Bovendien heeft Harlan een speciaal oog voor zijn gasten van de toekomst, hij nodigt bij tijd en wijle jongeren uit om zijn bereidde voedsel te proeven en te ervaren op een manier die ze nog nooit eerder hebben gedaan.

Chef Harlan maakt ook tijd vrij om voor lokale jongeren op blinde school van Pattaya te verrassen een presenteert hen sensorische ervaring die ze nooit zullen vergeten.

 

 

Met dank aan Olleke Bolleke in Pattaya

2 REACTIES

    • Moeilijk hè, lezen !!!!
      Deze befaamde man is nu bezig om zijn stempel op de Thaise culinaire scène te drukken door het restaurant “Comfort by Harlan” is Soi 2 Kasetsin op de Pratumnak in Pattaya te openen.

Comments are closed.